Vitensenteret Innlandet

Vitensenteret Innlandet har flere interaktive utstillinger med forskjellige temaer. Som for alle vitensentre skal barna lære gjennom eksperimenter som forklarer matematikk, naturvitenskap og teknologi på en morsom måte. Eget program i helgene og i skoleferiene.

Hovedinngangen til Vitensenteret Innlandet, en toetasjes rød mursteinsbygning med et glassutbygg over og rundt inngangen

Øyvind Holmstad, CC-BY-SA-3.0

Hovedinngangen til Vitensenteret Innlandet, en toetasjes rød mursteinsbygning med et glassutbygg over og rundt inngangen

Øyvind Holmstad, CC-BY-SA-3.0

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Vitensenteret har flere interaktive utstillinger med forskjellige temaer. Som for alle vitensentre skal barna lære gjennom eksperimenter som forklarer matematikk, naturvitenskap og teknologi på en morsom måte. Eget program i helgene og i skoleferiene. Butikk og kafé.

Se hva som skjer på Vitensenteret Innlandet.

Temaene på vitensenteret, som har hver sin utstillingsdel, er Energi, Menneskekroppen, Planetariet og verdensrommet, og Landbruk. I Planetariet kan man reise gjennom verdensrommet, lære om stjernetegn, planeter og galaksen vår. Mesterløype med ni poster som hele familien kan konkurrere om å være best i!

Nyeste tilskudd på senteret er LYDBØLGEN, en utstilling og et musikalsk opplevelsesrom. Utstillingen er et samspill mellom regional musikkhistorie og fysikk, og publikum kan mimre, lytte, teste ut og undre seg over det utstillingen rommer.

Vitensenteret Innlandet er et av 13 regionale vitensentre i Norge. Et vitensenter er et populærvitenskapelig opplevelses- og læringssenter innen matematikk, naturvitenskap og teknologi der de besøkende lærer ved å eksperimentere selv.

Barn under 4 år gratis, barn/ungdom (4-16 år) kr 120, voksen kr 120, familie (2 voksne + 2 barn) kr 400. Billetter kan forhåndskjøpes på vitensenterets hjemmeside. Salg av årskort

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Lørdag og søndag: kl 11.00-16.00

Planetarievisning kl 12.00-15.00

Sommeråpent 19/6 - 13/8: alle dager kl 11.00-16.00. Samme åpningstid gjelder normalt alle dager i skolenes vinter- (uke 9), påske- og høstferie (uke 41), Kristi Himmelfartsdag, pinsen og i romjulen (27 - 30/12)

Stengt 1/5, 17/5, 23 -26/12

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Vitensenteret Innlandet

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Gjøvik