Vitensenteret Innlandet

Vitensenteret har flere interaktive utstillinger med forskjellige temaer. Som for alle vitensentre skal barna lære gjennom eksperimenter som forklarer matematikk, naturvitenskap og teknologi på en morsom måte. Eget program i helgene og i skoleferiene. Butikk og kafé.

Se hva som skjer på Vitensenteret Innlandet.

Temaene på vitensenteret, som har hver sin utstillingsdel, er Energi, Menneskekroppen, Planetariet og verdensrommet, og Landbruk. I Planetariet kan man reise gjennom verdensrommet, lære om stjernetegn, planeter og galaksen vår. Mesterløype med ni poster som hele familien kan konkurrere om å være best i!

Nyeste tilskudd på senteret er LYDBØLGEN, en utstilling og et musikalsk opplevelsesrom. Utstillingen er et samspill mellom regional musikkhistorie og fysikk, og publikum kan mimre, lytte, teste ut og undre seg over det utstillingen rommer.

Vitensenteret Innlandet er et av 13 regionale vitensentre i Norge. Et vitensenter er et populærvitenskapelig opplevelses- og læringssenter innen matematikk, naturvitenskap og teknologi der de besøkende lærer ved å eksperimentere selv.

Arrangementer hos Vitensenteret Innlandet

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.