Gjøvik Olympiske Fjellhall

Fjellhallen har flere familievennlige aktiviteter. En av dem er klatring, Fjellhallen har en av landets tøffeste klatrevegger, men også en nybegynner-vegg og en liten buldrevegg. Klatreveggen har to auto-belays, dvs. automatisk sikring, som gjør at man kan klatre veggen uten en sikrer med brattkortkurs. Buldring er klatring uten sikring, veggene er ikke høyere enn at man lander trygt på noen tjukkasmatter på gulvet.

Barn kan prøve seg på buldring uten kunnskaper om klatring. Det gjelder også den store veggen, men enda større utbytte for barna hvis de lærer seg noe teknikk. Gjøvik Klatreklubb disponerer klatreveggen mandag, tirsdag og torsdag om vinteren, og arrangerer barneklatring mandager kl 18.00-20.00. Klubben ønsker at barn møter med foreldre som har brattkort siden det er mange som er interesserte og det kun er to auto-belays. Om sommeren brukes lokale klatrefelt eller fjell.

En annen aktivitet er svømmehallen, Gjøvik svømmehall - Røverdalen, som har et hovedbasseng på 25 meter og et barnebasseng med vannsklie. Den siste er "Åpen is", som er når hockeybanen i hallen åpner for publikum enkelte helger. Isflaten deles i to, en hvor det er tillatt med kølle og puck, og en som kun er for skøyting.

Arrangementer hos Gjøvik Olympiske Fjellhall

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.