Gjøvik svømmehall - Røverdalen

Gjøvik svømmehall - Røverdalen er en del av Fjellhallen i Gjøvik og består av et 25 meters basseng med seks baner og et mindre barnebasseng med vannsklie og 30 grader i vannet. Det er trimrom i tilknytning til badet.

Gjøvik svømmehall, et stor basseng inne i Fjellhallen med hvelvet tak og hvitkalkete fjellvegger på begge sider

Palickap

Gjøvik svømmehall, et stor basseng inne i Fjellhallen med hvelvet tak og hvitkalkete fjellvegger på begge sider

Palickap

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Svømmehallen er bygget inn i fjellet og inneholder et 25 meters basseng med seks baner og et mindre barnebasseng med vannsklie og 30 grader i vannet. Det er trimrom i tilknytning til badet. Svømmehallen og trimrommet er en del av Fjellhallen.

Svømmehallen er stengt inntil videre grunnet rehabilitering. Så lenge svømmehallen er stengt tilbys publikumssvømming i Tranberghallen. Se Svømmehaller i Gjøvik kommune.

Fjellhallen, offisielt Gjøvik Olympiske Fjellhall, ble bygget for å huse ishockeykamper under vinterlekene i 1994. Det er flere forskjellige aktiviteter i hallen, blant annet en av landets tøffeste klatrevegger, skøytebane (høst/vinter) og curlingbane. Hallen er verdens største publikumshall i fjell.

Barn kr 55, voksen kr 75

Klippekort fra Røverdalen er gyldig som adgangsbevis i Tranberghallen

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Rehabiliteringen forventes ferdig til skolestart i 2025. Så lenge svømmehallen er stengt tilbys publikumssvømming i Tranberghallen

Tranberghallen stengt: 1/1, påske fra og med Skjærtorsdag til og med 2. påskedag, 1/5, 17/5, Kristi Himmelfartsdag, 1. og 2. pinsedag, sommerferien (uke 25 - 33), 25 - 26/12

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Gjøvik svømmehall - Røverdalen

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Gjøvik