Sti for øye

Sti for øye er et utendørs galleri som består av flere skogsstier hvor man kan la sansene løpe fritt mens man beundrer kunstverk. Kunstnere har satt sitt preg på naturen på forskjellige måter som skiller seg ut og fremstiller naturens flotteste under. Sti for øye er et magisk turområde for hele familien!

 Tre menneskeskulpturer i stein som kikker opp mot himmelen

Illustrasjonsbilde

 Tre menneskeskulpturer i stein som kikker opp mot himmelen

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Sti for øye er et utendørs galleri som består av flere skogsstier hvor man kan la sansene løpe fritt mens man beundrer kunstverk. Kunstnere har satt sitt preg på naturen på forskjellige måter som skiller seg ut og fremstiller naturens flotteste under. Et stort steinhode på 28 tonn ønsker velkommen til stien. Sti for øye er et magisk turområde for hele familien!

Det er 14 avsnitt på stien som rommer hvert sitt kunstverk, bestående av en eller flere installasjoner. Titlene på avsnittene er forståelige, men kunsten tolker det forståelige på sin måte. Det gjør "Sti for øye" til en helt spesiell opplevelse. Når man passerer gjennom "Lydstrålen" aktiverer man en sensor som sender dikt av og med Harald Sverdrup gjennom en høytaler. "Blåbær" er 11 belyste keramiske blåbær på hver 120 kg, Himmeltrappen er 20 trappetrinn opp i luften, belyst unnenifra. De øvrige 11 avsnittene appellerer på samme måte til øyet og til fantasien.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Åpen hele døgnet, hele året

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Sti for øye

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Sandefjord