Denne aktiviteten er ikke lagt til i noen aktivitetskategorier

St.Croix-huset

St.Croix er et kulturhus hvor man både kan oppleve og utøve kultur. Mange kreative aktiviteter og arrangementer rettet mot barn og unge, og mot foreldre i barselspermisjon og småbarnsfamilier. Huset har også et stort lekerom for de minste.

En liten gutt sittende på gulvet i et hvitt rom iført grønne bukser og som ser opp på en stor hvit ballong

Illustrasjonsbilde

En liten gutt sittende på gulvet i et hvitt rom iført grønne bukser og som ser opp på en stor hvit ballong

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

St.Croix-huset, i skolebygningen fra 1875, er et av tre kulturhus i Fredrikstad. De to andre er Blå Grotte og Litteraturhuset. St.Croix-huset er et kulturhus hvor man både kan oppleve og utøve kultur. Det har 4 scener, 12 aktivitetsrom og en vegetarkafé, så det er et levende hus alle ukens dager.

På St.Croix-huset er det flere verksteder, konserter, teater og sosiale treff for barn og barnefamilier. Se aktivitetstilbudet for barn og barnefamilier på St.Croix-huset.

SKALA er barnas egen scene i St.Croix-huset, med ulike tilbud innen musikk og scenekunst. Det kan være forestillinger med barn som publikum, eller der barna selv får være med på scenen med proff lys og lys.

Eget lekerom og lekekrok for de minste med store byggeklosser, sklie, speilvegg, dukkehus, dukketeater mm. Rommet er like egnet for selvstyrte aktiviteter som sangstunder, dans og bevegelse, historiefortellinger og eventyrstunder, som frilek.

Barnevennlig kafé med tegnesaker, bøker, spill og leker.

De fleste arrangementer for barn / familier er gratis

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Mandag til torsdag: 09:00-21:30

Fredag: 09:00-15:00

Lørdag: 11:00-16:00

De beste dagene å besøke lekerommet er mandag, tirsdag og fredag 11:00-15:00

Stengt i påsken fra og med lørdag før Plamesødnag til og med tirsdag etter 2. påskedag), 1/5, 17/5, 14/6 - 19/8

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på St.Croix-huset

25
05/2024
Barnas scene - det skjer på SKALA!

SKALA er barnas scene på St.Croix-huset. SKALA-arrangementene har mest fokus på musikk, men det kan også være fortellerstund, verksted, kurs mm. Målgruppe 3.- 5. og 5.- 7. trinn. Se Vis arrangement for dagens program, og aldersanbefaling!

4
05/2024
Verksted for de minste

Klipp, lim, brett, tegn, skap og lag ting ut fra fantasi. Bruk saks og papir og se hva det blir til. Lekerommet er åpent og det er barnevennlig kafé. Fra 5 år. Gratis, drop-in.

4
05/2024
Barneklesmarked

Kjøp barneklær fra andre eller selg dine egne. Kun salg av barneklær/ sko/ leker 0-12 år. Hver person kan ta med seg ett og ett stativ. Finn plass og rigg opp selv (ikke blokkere innganger). Foregår ute på tunet ved St. Croix huset. Påmelding, begrenset antall!

Flere aktiviteter for barn i Fredrikstad