Leos Lekeland Fredrikstad

Leo's Lekeland er en innendørs lekepark som tilbyr en rekke aktiviteter, spesielt utformet for å gi en morsom og engasjerende opplevelse for barn i alle aldre. Og masse bevegelse, lekelandet skriver selv at et besøk på Leos resulterer i omtrent 11 000 trinn .... Parken har egen kafé med sitteplasser og WiFi.

Aktivitetene i parken er blant annet klatrestativ, sklier, ballbinger, ballkanoner, trampoliner, megastore baller, piratskip og en stor klatrevulkan. Inngjerdet arena for fotball, innebandy og basket. Og et eget miniatyrlekeland for de aller minste barna som utfordrer sans og motorikk​. Lekelandet har tilbud for bursdagsfeiring.

Alle som bruker lekelandet må ha på seg sokker av hygieniske og sikkerhetsmessige årsaker. Sokker kan kjøpes i lekelandet. Alle barn skal være i følge med en voksen som har ansvaret for dem under hele besøket. Medbrakt mat og drikke er ikke tillatt.
 
På Leos Lekelands bookingside velger man dag, og time på dagen, for besøket. Billetten gir adgang til 3 timers opphold i lekelandet. Innpassering skal skje i løpet av den valgte timen. Bemerk at nest siste og siste timen hver dag gir kortere leketid enn 3 timer.

Kjøp billett i god tid for å være sikker på å få plass. Billetter slippes løpende for de neste to ukene.

Arrangementer hos Leos Lekeland Fredrikstad

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.