Litteraturhuset Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad er et kultursenter med tilbud til små og store innen for litteratur, debatt og kultur. Flere arrangementer for barn og barnefamilier i løpet av året. Arrangementene er populære og kan raskt bli fulltegnet.

Litteraturhuset Fredrikstad, en stor betongbygning i sjøkanten, sett fra vannet

Thomas M Hansen, CC-BY-SA-3.0

Litteraturhuset Fredrikstad, en stor betongbygning i sjøkanten, sett fra vannet

Thomas M Hansen, CC-BY-SA-3.0

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Litteraturhuset Fredrikstad er blant Norges største litteraturhus. En av oppgavene er "å vekke leselyst og nysgjerrighet blant barn og unge", blant annet for å styrke barnas språkutvikling. Litteraturhuset står for ca 300 egenproduserte arrangementer årlig, hvor over halvparten er rettet mot barn og unge. Arrangementer for barn og unge er populære og kan raskt bli fulltegnet.

S arrangementer på Litteraturhuset Fredrikstad.

Arrangementene foregår i en av husets fire saler: Egalia med plass til 320 personer, Thygesen med plass til 120 personer, Ruffen med plass til 60 personer, og Savoy terrasse / Hagerups Hage / takterrassen med plass til 100 personer. Mindre arrangementer og møter kan også foregå i Joker bar.

Litteraturhuset Fredrikstad er samarbeidspartner i prosjektet "Bokstart Fredrikstad", som deler ut gratis bøker og informasjonsmateriell om språkutviklingen hos de minste barna (0-3 år) til foreldrene. Målet med prosjektet er å få flere til å forstå verdien av å lese for barn fra de er helt små.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis
Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Litteraturhuset Fredrikstad

12:00
26
05/2024
Litteraturhuset Fredrikstad: Brannbamsen Bjørnis - familiesøndag

Quiz, selfie, Bjørnis-dans og en ekte brannmann, Jonas, som forteller mange ting som hele familien bør vite. Og så har Bjørnis med brannbilen, den står utenfor. Kafeen åpner kl 11.00, det er tegnesaker og spill.

Flere aktiviteter for barn i Fredrikstad