Snilsberg Familiepark

Grøntområde med natursti gjennom et vakkert kulturlandskap med dyr i innhegninger. Midt på stien ligger "Lekekroken", med flere aktiviteter for barna. Naturstien starter og slutter på tunet, ved Minigården, hvor det er flere dyr som kan klappes. Det er også trampoliner og Gråtass-traktor, og bord og benker og grøntarealer til å slappe av på. Kiosk.

Dyrene man kan oppleve er primært kjente husdyr og noen mer eksotiske dyr og fugler. Populært for barna i "Lekekroken" er "hopp i høyet", som er under tak. Andre aktiviteter er sandkasser, husker, indianerfort, klatrestativ og lekestue. Bord og sitteplasser. 

Langs naturstien er det informasjons-skilt og spørsmål, en lett utgave for de minste (Barnas Natursti) og en for de litt eldre (Familiens Natursti). Minigården og tunet utgjør et stort område ved inngangen til parken. På tunet kan barna kjøre tråtraktor, tråbiler, trehjuls-sykler, og kanskje få en tur med traktoren Gråtass, eller en leietur på hesteryggen (juli).

Putballbanen er en av de største i landet og har ni hull med forskjellig vanskelighetsgrad. Konkurransen går ut på å spille en fotball i alle hullene med færrest mulige spark. Her kan barn og unge utfolde seg, eller kanskje hele familien vil spille mot hverandre? Det er flere griller ved banen, bruken er inkludert i spille-avgiften, og det er tillatt å ta med mat og drikke.

Se hva som skjer ved Snilsberg Familiepark: https://www.facebook.com/Snilsbergfamilieparkiringsaker/events/?ref=page_internal

Arrangementer hos Snilsberg Familiepark

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.