Mesna Islandshest

Mesna Islandshest tilbyr 2-timers for ryttere på alle nivåer, dvs. også nybegynnere. Her kan familier med barn fra 10 år oppleve skogs- og fjellterrenget rundt rideskolen fra hesteryggen. En alternativ opplevelse for uerfarne voksne og barn, også under 10 år, er en leietur med hest. Hesten blir holdt i leietau av en erfaren ledsager på hele turen. Varighet en time.

En svart og to brune islandshester på engen

Illustrasjonsbilde

En svart og to brune islandshester på engen

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Ridesenteret tilbyr 2-timers for ryttere på alle nivåer, dvs. også nybegynnere. Her kan familier med barn fra 10 år oppleve skogs- og fjellterrenget rundt rideskolen fra hesteryggen. Vektgrense er 90 kg. Samme alders- og vektbegrensning gjelder også halv- og heldagsturene, men de er for erfarne ryttere. Det er over 50 hester på stallen.

En alternativ opplevelse på hesteryggen for uerfarne voksne og barn, også under 10 år, er en leietur med hest. Det er snille og rolige hester som blir holdt i leietau av en erfaren ledsager på hele turen. Varighet en time. Kanefart kan bestilles om vinteren.

Pr person: 2-timerstur kr 1000, halvdagstur kr 1250, heldagstur kr 1600, leietur for barn kr 500. Kanefart kr 750, barn under 3 år gratis

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Rideturer kan bestilles hele året fra 2-timerstur til halv- og heldagstur (heldagstur kun mai-oktober, for erfarne ryttere)

Leietur kan bestilles hele året

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Mesna Islandshest

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Ringsaker