Saraelv Villmarksenter

Elvebåtturene foregår på Reisaelva, i lange smale båter med påhengsmotor og plass til 5-6 passasjerer i hver. Båtturene kan kombineres med fotturer. Villmarksenteret tilbyr to faste turer hver dag i sesongen, som normalt varer fra midten av mai og ut september. Vannføring og værforhold kan påvirke sesongen og gjennomføringen av turene. Saraelv ligger 40 kilometer syd for Storslett, og ca 4 timer med bil fra Tromsø og 3 timer fra Alta.

Elvebåtsafari til Imofossen: båttur ca 3 timer, fottur ca 4 timer, minimum 3 deltakere, minimumsalder 8 år. Fotturen går til en høyde over Imofossen, slik at man kan skue fossen når den skjærer buldrende gjennom fjellet i et skarpt og dypt juv.

Elvebåttur til Mollisfossen: båttur 3 - 3,5 timer, minimum 3 deltakere, ingen aldersgrense. Mollisfossen er et av Europas største vannfall med sine 269 meter og 6 tonn vann i fritt fall hvert sekund.

Det er også mulig å leie kano. Villmarksenteret frakter passasjerer og kano så langt oppover elven som ønskelig og som vannføringen tillater. Derfra kan man padle i sitt eget tempo og nyte naturen tilbake til utgangspunktet eller helt ut til havet. Reisaelva er en bred og flat elv med muligheter for fisking og stopp underveis.

Arrangementer hos Saraelv Villmarksenter

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.