Perfect Escape Lillehammer

Spillet "Tutankhamuns Gravkammer" egner seg godt for familier med litt større barn. Her får man utfordret hverandre og hjernen, samtidig som man har det kjempegøy i de - maksimum - 60 minuttene det varer.

Barn under 14 år må ha minst en voksen med på laget. Barn fra og med 12 år kan delta aktivt i spillet, mens barn på 10-11 år trenger litt mer støtte fra voksne. Mineralvann og snacks selges i resepsjonen. Barn ned til 10 år kan feire bursdag i Perfect Escape. Spill-opplevelsen blir da tilpasset til barna, og en voksen kommer gratis med.

Det finnes ingen god oversettelse på konseptet «escape room». I korthet går det ut på at en gruppe, minimum to personer, låses inn i et rom fylt med gåter som må løses innen en gitt tid, som regel 60 minutter, for å klare å slippe ut i tide. For å løse gåtene må deltakerne finne ledetråder, som i noen «escape rooms» hovedsakelig finnes gjennom dataspill-løsninger og i andre gjennom observasjon av gjenstander i rommet, og praktiske oppgaver. For eksempel å finne frem til en tallkombinasjon som åpner låsen til neste oppgave, eller tittelen på en bok som neste oppgave er gjemt i. Ved å gå fra gåte til gåte er deltakerne med i en historie. De fleste «escape roms» har flere historier å velge mellom, så man kan prøve nye utfordringer.

Arrangementer hos Perfect Escape Lillehammer

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.