Perfect Escape - Lillehammer

Perfect Escape Lillehammer har spillene "Da Vinci's Treasure Hunt" og "Tutankhamuns Gravkammer", som egner seg godt for familier med litt større barn. Her får man utfordret hverandre og hjernen, samtidig som man har det kjempegøy i de - maksimum - 60 minuttene det varer.

 Skilt med EXIT i store selvlysende bokstaver mot en mørk bakgrunn

Bilde: BarnasNorge.no illustrasjonsbilde

 Skilt med EXIT i store selvlysende bokstaver mot en mørk bakgrunn

Bilde: BarnasNorge.no illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Spillene "Da Vinci's Treasure Hunt" og "Tutankhamuns Gravkammer" egner seg godt for familier med litt større barn. Her får man utfordret hverandre og hjernen, samtidig som man har det kjempegøy i de - maksimum - 60 minuttene det varer.

Barn under 14 år må ha minst en voksen med på laget. Barn fra og med 12 år kan delta aktivt i spillet, mens barn på 10-11 år trenger litt mer støtte fra voksne. Barn ned til 10 år kan feire bursdag i Perfect Escape. Spill-opplevelsen blir da tilpasset til barna, og en voksen kommer gratis med.

Det finnes ingen god oversettelse på konseptet «escape room». I korthet går det ut på at en gruppe, minimum to personer, låses inn i et rom fylt med gåter som må løses innen en gitt tid, som regel 60 minutter, for å klare å slippe ut i tide. For å løse gåtene må deltakerne finne ledetråder, for eksempel å finne frem til en tallkombinasjon som åpner låsen til neste oppgave, eller tittelen på en bok som neste oppgave er gjemt i.

Barn / ungdom opp til 16 år kr 250
Voksen kr 350

Minimum kr 900 pr rom, minimum 2 personer pr booking

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Onsdag til fredag: 15:30-21:00, siste spill 19:30

Lørdag: 12:00-21:30, siste spill 20:00

Søndag: 12:00-19:30 (siste spill 18:00)

Stengt 24-25/12

Alle spill skal forhåndsbestilles online via aktivitetens hjemmeside, eller ved å kontakte arrangøren på epost eller telefon. Alle reservasjoner innenfor to timer fra ønsket spillestart kan kun gjøres via telefon

Oppmøte er senest 15 min før spillet starter

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Perfect Escape - Lillehammer

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Lillehammer