Ole Bull Scene

Ole Bull Scene har arrangementer og forestillinger for barn og barnefamilier i løpet av året. På grunn av lydnivået er det ikke tillatt med barn under 3 år på forestillinger og konserter.

 Rødt sceneteppe hengende over et scenegulv

Illustrasjonsbilde

 Rødt sceneteppe hengende over et scenegulv

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Teateret har arrangementer og forestillinger for barn og barnefamilier i løpet av året. Se forestillinger under Arrangementer. På grunn av lydnivået er det ikke tillatt med barn under 3 år på forestillinger og konserter.

Se Arrangementer nederst (familiearrangementer), eller alle arrangementer på Ole Bull Scene.

Ole Bull Scene legger vekt på kulturelle tilbud i sosiale rammer. I huset er det en hovedscene, en kombinert intimscene / festlokale, en bar og en restaurant. Hovedscenen, Ole Bull scene, har plass til 474 sittende og 700 stående publikummere, avhengig av bruksmåte. Intimscenen, Lille Ole Bull, benyttes også som bar / nattklubb.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis
Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Ole Bull Scene

17:00
20
10/2024
Erik Mogeno: "Livet med dukker"

«Livet med dukker» er en forestilling du ikke har sett maken til. I 75 minutter drar Erik dere med inn i et univers hvor det meste kan snakke, det meste kan leve og i tillegg er det hysterisk morsomt. Anbefalt alder fra 6 år.

13:00
27
10/2024
Barneteater: "Karius og Baktus"

Populær forestilling full av sjarme og humor. Bli med når tanntrollene flytter inn i munnen til Jens. Barna kan hilse på Karius og Baktus etter forestillingen. Minimumsalder er 3 år på grunn av lydnivå.

Flere aktiviteter for barn i Bergen