Fyllingsdalen Teater

Fyllingsdalen Teater har barne- og familieforestillinger. Forestillingene er populære og kan raskt bli utsolgt. Teateret driver teaterskole med flere kurs vår og høst. Elevene får mulighet for å delta i stykker som en del av opplæringen.

Fyllingsdalen nye teater, en hvit murbygning, fotografert fra motsatt side av veien

Reinhardheydt

Fyllingsdalen nye teater, en hvit murbygning, fotografert fra motsatt side av veien

Reinhardheydt

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Teatret er et av Bergens viktigste kulturelle bidragsytere for barn og unge. Programmet består av forestillinger rettet mot samme målgruppe.

Se under Arrangementer nederst (forestillinger for barn og ungdom), eller klikk på lenken for alle forestillinger på Fyllingsdalen Teater.

Teateret skriver på nettsiden sin: "I de fleste av våre familieproduksjoner (med noen unntak) legger vi opp til at barna kan få møte skuespillerne etter forestilling, og ta bilde sammen med dem. Dette skjer i foajeen, like ved kiosken vår. Mange barn liker å komme utkledd som sine favorittkarakterer til disse møtene, for eksempel kledd som Pippi, Klatremus eller Askepott. Dette synes vi er veldig hyggelig."

Teateret driver en av Norges største teaterskoler for barn og unge i alderen 5-18 år. Elevene deltar i diverse oppsetninger som en del av opplæringen. Teatret har også en sirkusskole.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis
Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Fyllingsdalen Teater

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Bergen