Norsk villakssenter - avdeling Lærdal

Norsk villakssenter - avdeling Lærdal gjenåpnet sommeren 2023 med helt nye utstillinger og moderne formidling. Utstillingene forteller om laksens oppvekst i elven, vandringen ut i havet, tilbake inn fjorden og opp fødeelven.

Inngangspartiet til Norsk villakssenter - avdeling Lærdal, lav og moderne gulfarget tømmerbygning med torvtak og en stor asfaltert plass foran

G. Lanting, CC-BY-SA_3.0

Inngangspartiet til Norsk villakssenter - avdeling Lærdal, lav og moderne gulfarget tømmerbygning med torvtak og en stor asfaltert plass foran

G. Lanting, CC-BY-SA_3.0

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Senteret gjenåpnet sommeren 2023 med helt nye utstillinger. Utstillingene forteller om laksens oppvekst i elven, vandringen ut i havet, tilbake inn fjorden og opp fødeelven, helt til der hvor fossen stopper vandringen. Formidlingen skjer ved hjelp av film, lyd, store projiseringer på skjermer og bilder. Det er også flere interaktive skjermer og quizer og utfordringer for store og små.

Nasjonalt villakssenter er organisert som en stiftelse og er landsdekkende. Formålet er å spre kunnskap om, og skape engasjement, for villaksen. Institusjonen har fire besøksavdelinger som ligger i Lyngdal (Kvåfossen), Lærdal, Namsos og Tana. 

Barn under 6 å gratis
Barn / ungdom 6-16 år: kr 60
Voksen kr 160
Familie (foreldre + barn) kr 300
Årskort for lokale kr 400

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

20/6 - 22/8: alle dager 12.00-18:00
23/8 - 24/9_ alle dager 12:00- 18:00

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Norsk villakssenter - avdeling Lærdal

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.