Motorikparken i Lærdal

Motorikparken i Lærdal er en utendørs aktivitetspark med morsomme trenings- og lekeapparater for styrke og kondisjon, balanse, klatring mm. Aktivitetene er tilpasset to aldersgrupper, barn 2-10 år og fra 10 år og eldre, herunder voksne i alle aldre.

 Utendørs aktivitetspark i Lærdal

Motorikpark Lærdal

 Utendørs aktivitetspark i Lærdal

Motorikpark Lærdal

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Motorikkparken er en stor utendørs aktivitetspark med morsomme trenings- og lekeapparater for alle aldre. Området er delt i to, det ene tilpasset barn 2-10 år, og det andre fra 10 år og eldre, herunder voksne i alle aldre. Alle apparatene er laget i tre, og beliggenheten i Lærdalsfjorden (Sognefjorden) gjør opplevelsen veldig naturlig, bokstavelig talt.

Treningsapparatene er beregnet for styrke og kondisjon, balanse, klatring mm. Barna har en 260 meter lang asfaltert tråbilbane som er veldig populær, lekeplass og lekeapparater som sklie og vippe.

Konseptet parken er bygget opp rundt er utviklet av to brødre fra Østerrike, den ene sports-vitenskapsmann og den andre 10-kamp utøver og Olympiadeltaker. Totalkonseptet består av ca 100 forskjellige elementer, som kan kombineres på forskjellig vis. Parken er en del av Lærdal Ferie- og Frtidspark, et stort anlegg med overnatting i hus og hytter eller camping.

Barn fra og med 3 år, ungdom, voksen kr 75, familie (2 voksne + inntil 3 barn) kr 225

Alle som skal bruke parken må ha billett. Tråbiler er inkludert i billetten. Billetter kjøpes i resepsjonen på ferieparken

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

28/4 - 24/9: alle dager kl 09.00-21.00.
Åpent alle dager i påsken.

Vinterstengt resten av året

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Motorikparken i Lærdal

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.