Lucky Bowl Horten

Bowlinghallen har 12 moderne bowlingbaner med "bumpers" (gjerder) som kan heves og senkes fra spiller til spiller. Gjerdet forhindrer at bowlingkulen går i kulerenna på hver side av banen. Kombinert med lette bowlingkuler, eller stativ som setter fart på kulen, kan selv nybegynnere og de minste barna være med!

Bowling oppmuntrer til sosial interaksjon og vennlig konkurranse blant familie og venner. Spillet er derfor en fin måte for familier å tilbringe tid sammen på. Og så er bowling gøy! Når et barn velter alle kjeglene og får "spare" eller "strike" kommer det store smilet frem.

Normalt er det plass til fem spillere på samme bane. Det er ingen nedre - eller øvre (!) - aldersgrense. Drop-in, men det anbefales å booke på forhånd for å være sikker på å få en bane.

I lokalene er det også en labyrint for å spille lasertag. Det er hverken farlig eller vanskelig, bare gøy. Alle spillere får utlevert en vest og en laserpistol, og deles inn i lag. Det gjelder å treffe ”fiendens” vester med laserstrålen for å samle poeng. Ledsaget av høy musikk og diskolys. En runde lasertag varer i ca 20 minutter. 

Ønsker man å spise før eller etter bowlingen kan man velge et pakketilbud med bowling og mat. Bowlinghallen tilbyr et opplegg for bursdagsfeiring.

Arrangementer hos Lucky Bowl Horten

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.