Klatreverket Torshov - prøv klatring!

Er barnet nysgjerrig på klatring? Aktiv familie? Lørdag kl 16.00 er det "Prøv klatring" med autobelay og instruktør. Autobelay er en sikringsmaskin som erstatter manuell sikring, og som firer klatreren langsomt ned. Man trenger ikke kurs for å klatre med autobelay, men alle må ha veiledning for å bruke utstyret riktig. Det er ingen aldersgrense, men den som klatrer må veie minimum 15 kg.

"Voksen og barn sammen" er et annet kurs som går over 4 ganger. Målsetningen er at en voksen skal kunne sikre eget barn i alderen 3 - 11 år på topptau, dvs. manuell sikring. Første gang er kun den voksne med, deretter voksen og barn sammen. Kursene er begrenset til 6 deltakere og avholdes jevnlig.

Det er buldrevegger på mesaninen i 2. etasje og i 3. etasje. Buldring er klatring i sikker høyde over tykke gummimatter. Det er ingen sikring, veggene er ikke høyere enn at gummimatten er sikkerhet nok. Veggene på den nederste mesaninen er de enkleste. Aldergrensen er 10 år, og barn under 14 år må være i følge med en voksen. Det er den voksnes ansvar å påse at barnet ikke utsetter seg selv eller andre for farlige situasjoner. Klatresko er påkrevet, og kan leies.

For mindre barn er det et tilrettelagt buldre- og lekerom i Klatreverket Drammen. I lekerommet er det en øvre aldersgrense på 12 år. Det er ikke noe lekerom i Klatreverket Torshov.

Arrangementer hos Klatreverket Torshov - prøv klatring!

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.