Høyt Under Taket - Kokstad

Høyt Under Taket - Kokstad har klatre- og buldrehall tilpasset familier, nybegynnere og aktive klatrere. Eget buldrerom for de minste barna.

En klatrevegg sett ovenfra med gripehåndtak i alle farger

Illustrasjonsbilde

En klatrevegg sett ovenfra med gripehåndtak i alle farger

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

I klatreveggene er det automatisk sikring med "Autobelays". Med automatisk sikring kan alle klatre, selv uten Brattkort eller noen form for sikringskurs. Før man bruker sikringen første gangen får alle en kort opplæring før klatringen begynner. Vektgrensen er 10 - 120 kg. Ingen forkunnskaper er nødvendige, her kan hele familien prøve seg! Som Høyt Under Taket selv skriver: "Hos oss finner du opplevelser for hele familien, nybegynnerne og de aktive klatrerne. Vi jobber aktivt for å gjøre klatring tilgjengelig for alle!"

Buldring har aldersgrense 13 år i den store hallen. Eget buldrerom for små barn, Barnerommet. De som har fylt 13 år kan sikre i klatrevegger, yngre barn kan klatre med andre som er kvalifiserte til å sikre. Alle barn under 13 år må ha følge av en voksen på senteret. Det avholdes klatrekurs for barn ned til 6 år vår og høst.

Det anbefales å kjøpe billetter på senterets nettside før ankomst, så er man garantert plass.

Inngangsbillett for 2 timer eller mer kr 145, inkludert sele og sko kr 245. Familie, inkludert sele og sko, inntil 2 timer og 5 personer, kr 890. Salg av klippekort

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Mandag til torsdag: kl 10.00-22.00
Fredag: kl 10.00-20.00
Lørdag: kl 10.00-18.00
Søndag: kl 10.00-20.00

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Høyt Under Taket - Kokstad

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Bergen