Grottesafari på Fosen

Grottesafari på Fosen er en fin familieutflukt, en passende kombinasjon av gåtur og utforskning! Når dere kommer fram er det ikke én hovedinngang, men flere inn- og utganger som dere kan lete etter. Husk lomme- eller hodelykt, og å sjekke batteriene på forhånd!

Hule med tynt lysinnfall og vannfall øverst

Illustrasjonsbilde

Hule med tynt lysinnfall og vannfall øverst

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Grottene på Fosen syd for Haugesund er en fin familieutflukt, en passende kombinasjon av gåtur og utforskning! Når dere kommer fram er det ikke én hovedinngang, men flere inn- og utganger som dere kan lete etter. Det er ikke helt enkelt å finne området, men Ut.no har en grei forklaring, og kart.

Gode tips til grotteturer: husk lomme- eller hodelykt, og å sjekke batteriene på forhånd! I grotter er det ikke alltid bare å gå rett fram, det skal kravles og klatres litt, kanskje ligger noen store steiner i veien. Ta derfor gjerne med noen tynne hansker, for eksempel hagehansker.

Klatring betyr risiko for skitne bukser, det kan også være fuktig og sand i hulene, så for de minste kan det være lurt å ta med en "kravlebukse", som en regnbukse. Synes noen i følget det blir (for) skummelt så ingen skam å snu i tide. Eller bare sitt ned der dere er, slukk lyktene og nyt stillheten og opplevelsen.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Friluftsområde, grottene er tilgjengelige hele året, men turen anbefales i sommersesongen.

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Grottesafari på Fosen

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Karmøy