Fysak Allaktivitetshus Slettebakken

Fysak Allaktivitetshus Slettebakken er ett av tre multianlegg for unge i Bergen, med fokus på egenorganisert aktivitet. Bygningen rommer en av landets største og beste innendørs skateparker. Det er kun tillatt med skateboard, BMX og rulleskøyter i skatehallen. Sparkehjul er ikke tillatt. I bygget er det også et hopperom med en stor oppblåsbar hoppematte, og et turngulv, og en dansesal med musikkanlegg og store speil. Salen har også en liten klatrevegg som man kan buldre i uten, eller klatre med, sikring. Den siste salen er en flerbrukssal, som, når det ikke er trening i salen, har et tumbling-apparat og bordtennisbord stående framme. Ute er det tre sandvolleybaner, basketbane, pumptrack og dirt track.

Man kan låne klatreutstyr, hjelm, skateboard, basketball og volleyballer, men ta gjerne med brett og hjelm hvis mulig, siden antallet til utlån er begrenset. De andre to anleggene er Fysak Melkeplassen, Øvre Fyllingsveien 35, 5161 Laksevåg og Fysak Åsane i Åsanehallen, Åsane Senter 50B, 5116 Ulset. 

Alle aldre kan bruke hallen når den er åpen. Det er ingen aldersgrense, men Fysal anbefaler at barn under 10 år har følge av en eldre / voksen. I hvert fall inntil følgepersonen vurderer at barnet er selvstendig nok, og kan forholde seg til de eldre ungdommene som bruker aktivitetshusene. Følgepersonen må også tas med i påmeldingen.

Skoler og barnehager:
På formiddagene (mandag til fredag i skoletiden) er det mulig for skoler, barnehager og andre grupper å bruke huset. Det er ikke mulig å reservere rom for enkeltgrupper, men for å kunne koordinere bruken med andre grupper må besøk avtales på forhånd.

Fysak er et gratis lavterskeltilbud for unge, så de kan drive egenorganisert aktivitet som de selv ønsker det. Noen bruker Fysak som et supplement til organisert trening eller til annen aktivitet, men flertallet av de unge som bruker hallene deltar ikke lengre på organisert aktivitet. Blant annet derfor er det viktig å ha arenaer som er tilrettelagt for egenorganiserte aktiviteter. Husene driftes av Etat for idrett i Bergen kommune.

Arrangementer hos Fysak Allaktivitetshus Slettebakken

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.