1 minutter lesing

BarnasNorge.no og skolestart

Publisert
21/3/2024

Som skrevet i forrige artikkel: BarnasNorge.no i ny drakt! Det tok noe lenger tid å tilpasse drakten i lengde og bredde enn forutsett, det gikk sommeren med til. Nå er skredderen for det meste ferdig, og vi er klare for å fortsette der vi slapp før ferien, å være en idebank for dere småbarnsforeldre, besteforeldre og andre i barnas "tjeneste": hva skjer, hvor og når! Skolestart står for døren, hverdagene blir tatt vare på, men hva skal vi gjøre i helgene? Godt at dere har BarnasNorge.no, da! 
Koronasituasjonen har også påvirket oss i BarnasNorge.no, aktiviteter har vært stengt og har ofte åpnet igjen med endrede åpningstider for en periode, eller resten, av 2020. Arrangementer for barn og barnefamilier berørte 0-punktet i mars/april, men tar seg langsomt opp igjen. Vi jobber på spreng for å oppdatere all informasjon, det har vært vår "skolestart", men det tar tid.
Vi anbefaler derfor inntil videre, at når dere finner en aktivitet på BarnasNorge.no, som dere er interessert i, så klikk på lenken til aktivitetens hjemme- eller facebookside, for å få den siste oppdaterte informasjonen fra aktiviteten selv. Der finner dere også informasjon om eventuelle smittevernstiltak, som for eksempel antallsbegrensninger og billettkjøp.
Har du ikke "forsket" i nye BarnasNorge.no enda? Da har du noe til gode!