2 minutter lesing

BarnasNorge.no i ny drakt!

Publisert
21/3/2024

Den nye versjonen har vært lenge underveis, men nå er den her! Mange brukere har etterlyst enklere navigering på nettstedet, og det har vi hatt som rettesnor for nye BarnasNorge.no. Nå kan det søkes på aktiviteter eller arrangementer for barn og barnefamilier, i hver sin meny. Nytt er også «Finn i kart» funksjonen, hvor du får et overblikk over aktiviteter og arrangementer i det valgte området.
 
Norgesferie i år? På BarnasNorge.no finner du aktiviteter over hele landet under menyene Aktiviteter og Arrangementer, eller direkte i kartet. Vi jobber på spreng for å oppdatere alle aktivitetsprofilene etter nedstengingen 13. mars. Mange aktiviteter har ekstraordinære åpningstider eller begrensninger frem til høsten, og kanskje resten av året. Avhengig av signalene fra myndighetene.
Når dere finner en aktivitet på BarnasNorge.no så klikk på lenken til aktivitetens hjemme- eller facebookside for å få den siste oppdaterte informasjonen fra aktiviteten selv. Der finner dere også informasjon om eventuelle smittevernstiltak, blant annet antallsbegrensninger. Mange aktiviteter aksepterer kun forhåndsbestilling og forhåndsbetaling, det er ikke mulig å kjøpe billett ved inngangen.
En stor del av BarnasNorge.no s registreringer fram til 13. mars var arrangementer. Fysiske arrangementer for barn og barnefamilier på biblioteker og andre møteplasser er fortsatt ytterst begrenset. Det samme gjelder festivaler, temadager og barneaktiviteter på museer, som enten er helt avlyst, eller gjennomføres digitalt. Vi følger med og legger inn eventuelle arrangementer i forbindelse med oppdatering av moraktiviteten. 
Vi setter veldig stor pris på tilbakemeldinger! Ros er alltid hyggelig, men enda bedre er tilbakemeldinger om eventuelle feil, funksjoner som er vanskelig å forstå, og forslag til nye funksjoner. Utviklingen av BarnasNorge.no er en kontinuerlig og dynamisk prosess. Vi har skuffen full av ideer til videreutvikling, men det er ikke kostnadsfritt.
En av måtene vi finansierer utviklingen på er Google Ads. Vi har tatt forbehold om upassende reklamer, men hvis det allikevel skulle dukke opp annonser for produkter eller tjenester, som ikke er forenlig med BarnasNorge.no, så vennligst gi oss beskjed.
Det gjenstår fortsatt noe finpussing av den nye versjonen av BarnasNorge.no, men det er av mindre betydning for bruken. Derfor: bruk BarnasNorge.no flittig i sommer! Vi i redaksjonen skal løpende gjøre vårt til at aktivitetene blir flere, og brukervennligheten enda bedre med tiden.
 
God sommer!