Voss Klatre- og ziplinepark - Voss Active

Voss Klatre- og ziplinepark har totalt 60 elementer, fordelt på 4 små løyper med til sammen 23 elementer og 4 zip-liner, og to store løyper med 25 forskjellige klatre- og balansehindre, og to zip-lines, den lengste på over 70 meter. Høyeste hinder er 14 meter over bakken. Zip-line parken består av 5 liner i en sammenhengende løype, den lengste er 150 meter og følger elvestrykene nedover.

Minimumshøyden er 100 cm for de små løypene, ingen aldersgrense. For de to store løypene, og zip-line parken, er aldersgrensen 10 år, og minimumshøyden 140 cm. For alle aktivitetene gjelder maksimum vekt 130 kg. Bergen 3-4 timer i parken, herav 2-3 timer i løypene. Alle må gjennomgå et sikkerhetskurs før klatringen starter.

Generelt gjelder at hvis barnet overholder minimumhøyden i de minste løypene, men er under 5  år eller yngre, skal en voksen være med i løypen. Én voksen pr maksimum to barn. Er barnet 5 - 15 år skal en voksen ansvarlig være til stede i klatreparken. For de store løypene gjelder at en voksen skal være med i løypene hvis barnet er 10-11 år. Én voksen pr maksimum fire barn. For barn 12-15 år skal en voksen ansvarlig være til stede i parkenArrangøren Voss Active tilbyr også familierafting, elvebrett, fiske og kanopadling.

Arrangementer hos Voss Klatre- og ziplinepark - Voss Active

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.