Voss Klatre- og Ziplinepark

Voss Klatre- og ziplinepark har to avdelinger: Lita & Mikro løyper for de minste, og Store løyper & Ziplinepark for de litt større og store. Mikroløypa er kun 1-2 meter over bakken, mens lita løype er 6-7 meter over. I den andre avdelingen er det to store løyper med hver sin zipline, og en egen ziplinepark.

To personer som går på en stokkebro høyt over bakken, spent mellom to trær

Illustrasjonsbilde

To personer som går på en stokkebro høyt over bakken, spent mellom to trær

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Klatreparken har to avdelinger: Lita & Mikro Løyper for de minste, og Store Løyper & Ziplinepark for de litt større og store. Mikroløypa er kun 1-2 meter over bakken, mens Lita løypa er 6-7 meter over bakken. Begge avsluttes med en zipline. I Store avdelingen er det to store løyper med hver sin zipline, og en egen ziplinepark. Ziplineparken består av 5 liner i en sammenhengende løype, hvor to av dem krysser elven. Den lengste er 160 meter lang og følger elvestrykene nedover.

Minimumshøyden er 100 cm i de minste løypene, og det er ingen aldersgrense. For de to store løypene, og zip-line parken, er minimumshøyden 140 cm. Parken anbefale å beregne 2-3 timer på hver av avdelingene. Alle må gjennomgå et sikkerhetskurs før klatringen starter, og skrive under på en egenerklæring. Drop-in, men forhåndsbooking anbefales for å være garantert plass.

Generelt gjelder at hvis barnet overholder minimumshøyden i de minste løypene, men er 5  år eller yngre, skal en voksen følge med barnet i løypa. Én voksen pr maksimum to barn. Er barnet 5 - 15 år skal en voksen ansvarlig være til stede i klatreparken. For de store løypene gjelder at en voksen skal være med i løypene hvis barnet er under 12 år. Én voksen pr maksimum tre barn. For barn 12-15 år skal en voksen ansvarlig være til stede i parken. For alle aktivitetene gjelder maksimum vekt 120 kg.

Arrangøren Voss Active tilbyr også familierafting og andre aktiviteter som elvebrett, fiske og kanopadling.

Pr person:
Liten og mikro løyper kr 275
Stor løype kr 398
Ziplinepark kr 398
Stor løype + ziplinepark kr 547

Salg av årskort

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

13/5 - 23/6: lørdag og søndag 10:00-17:00
24/6 - 27/8: alle dager 10:00-17:00
28/8 - 15/10: lørdag og søndag kl 10.00-17.00

9/10 - 13/10 (uke 41, skolenes høstferie): alle dager 10:00-17:00

Siste innsjekk er normalt 15:00, med mindre værforholdene tilsier kortere åpningstid

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Voss Klatre- og Ziplinepark

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Voss