Familierafting på Vosso

Familierafting på Vosso foregår på en ca 7 kilometer lang strekning på elven Vosso mellom Geitle og Evanger. Deltakerne kan velge mellom båter med plass til åtte deltakere og 2-manns rafter (Duckies), som er noe mer utfordrende.

To barn på en skogssti som bærer en blå og gul gummiflåte på hodet

Illustrasjonsbilde

To barn på en skogssti som bærer en blå og gul gummiflåte på hodet

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Familieraftingen foregår på en ca 7 kilometer lang strekning på elven Vosso mellom Geitle og Evanger. Deltakerne kan velge mellom båter med plass til åtte deltakere og 2-manns rafter (Duckies), som er noe mer utfordrende (anbefales ikke for barn under 12 år).

Etter omkledning på raftingsenteret blir deltakerne kjørt til startstedet ved Geitle og instruert i sikkerhet. Fra Evanger blir deltakerne kjørt tilbake til raftingsenteret. Hele turen tar ca 3 timer, hvorav ca 1,5 timer er på elven. Kravet til minstealder er fylte 5 år i løpet av året.

Voss Ative tilbyr også aktiviteter i Voss Klatrepark for alle med minimumshøyde 100 cm. Mange forskjellige klatre- og balansehindre, den høyeste banen 12 meter over bakken. Et annet familietilbud er kanopadling og fiske på Lundarvatnet, som ligger rett nedenfor raftingsenteret. Fangsten tilberedes på terrassen. Alt utstyr er inkludert, varighet ca 3-4 timer. Kravet til minstealder er fylte 5 år i løpet av året.

Det kan avtales transport fra og til Voss togstasjon.

Familierafting: barn (fra 5 år) / voksen: kr 825 per person

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Åpent fra mai til midten av oktober. Familierafting avgang kl 09.30 og 14.30

Kano/fiske: etter avtale

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Familierafting på Vosso

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Voss