Viking Valley Gudvangen

Vikinglandsbyen Njardarheimer, eller "Viking Valley", er et levende kulturhistorisk anlegg, bygd tematisk som en vikingby og bebodd av "ekte" vikinger. Området består av ca 15 større og mindre bygninger og en rekke felles uteområder. Filmen "The Viking Experience" og en guidet tur er inkludert i inngangsbilletten.

 Middelalderkriger i nærbilde med blank hjelm, brynje og spyd omgitt av andre krigere

Illustrasjonsbilde

 Middelalderkriger i nærbilde med blank hjelm, brynje og spyd omgitt av andre krigere

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Vikinglandsbyen Njardarheimer, eller "Viking Valley", som den markedsføres som, er et levende kulturhistorisk anlegg, bygd tematisk som en vikingby. Området består av ca 15 større og mindre bygninger og en rekke felles uteområder. Matservering med ingredienser fra vikingtiden. Barn under 12 år kun i følge med en voksen. Filmen "The Viking Experience" og en guidet tur er inkludert i inngangsbilletten.

Utsmykningene er lokalt design, men basert på vikingtidens stilarter. Materialer, hengsler og malingtyper er gjort mest mulig autentisk. "Innbyggerne" er mennesker som lever ut viking epoken med klesdrakt, våpen, håndverk, ritualer, mat mm. Besøkende får derfor innblikk i et levende viking-samfunn uten museumspreg. På egen hånd kan man besøke høvdinghallen, smeden mm, og hilse på de to sauene Gråtass og Svarten og islandske kyllinger.

Barn under 4 år gratis i følge med foresatte, barn (4-15 år) kr 105, voksen kr 235, familie (2 voksen + egne barn 4-15 år) kr 595

Billetten inkluderer 45 minutters guidet tur (tilbys minst en gang i timen), bueskyting og øksekasting

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

1/1 - 31/3: alle dager kl 10.30-14.00
1/4 - 31/10: alle dager kl 10.00-18.00
1/11 - 31/12: alle dager kl 10.30-14.00

Vikingmarked i juli hvert år

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Viking Valley Gudvangen

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Voss