Vannvegen

I "Vannvegen" på Pangarden kan barn leke tømmerfløtere, drive sagverk og oppleve konsekvensen av en oversvømmelse, akkurat som før i tiden i Åmli. Miniatyrelven er morsom og lærerik. Vannet kan demmes opp eller "tømmer" kan fløtes nedover. Tømmeret fløtes fra toppen av heia, ned sluser og gjennom fo

Stein og blader

Illustrasjonsbilde

Stein og blader

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

I "Vannvegen" på Pangarden kan barn leke tømmerfløtere, drive sagverk og oppleve konsekvensen av en oversvømmelse, akkurat som før i tiden i Åmli. Miniatyrelven er morsom og lærerik. Vannet kan demmes opp eller "tømmer" kan fløtes nedover. Tømmeret fløtes fra toppen av heia, ned sluser og gjennom fossestryk, forbi vannmøllen og ned til sagbruket som blir drevet av vannet. Flomverkstedet nederst i vannveien viser hva som skjer ved en oversvømmelse.

Så lenge Pan Garden har åpent er det fritt å leke i "Vannvegen". Når barna har fått nok av vann, kanskje første etter flere timer...., er det fin natur å bevege seg rundt i umiddelbar nærhet.

"Vannvegen" er hovedattraksjonen til Pan Garden, som er hotell og restaurant, og som også har et eget "stauderi". Stedet er også et godt utgangspunkt for familievennlig elvepadling. Badestrand og vanntrampoline i tilknytning til campingplass.

Barn kr 50, voksen i følge med barn gratis

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

1 - 31/7: mandag til lørdag kl 17.00-20.00

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Vannvegen

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.