Tropicana Badeland

Tropicana er et av Norges største kombinerte innen- og utendørs badeland. Megasklier, bølgebasseng, grotter, boblebad og hurtigsklier. Eget jungelland for de minste med 35 cm dypt vann. Badelandet innendørs er åpent hele året, mens Sommerparken utendørs er åpen fra juni til august.

I badelandet er det "sol" og 30 graders varme hele året. Over badelandet går det et glasstak med solceller i glassene, som produserer strøm. Oppvarming av garderober med vannbåren varme. Megaskliene på henholdsvis 106 og 98 meter starter og slutter inne, men siden en del av skliene ligger på utsiden, stenger de når gradstokken kommer under 0. Utendørs er det tre bassenger med hver sin sklie. Rundt bassengene er det parkmøbler og solsenger til fri benyttelse.

Tropicana er åpent for alle. Hotellet har også bowlingbaner, "Pers Bowling", og eget Escape room. Egne aktiviteter for barn i skolenes høst-, vinter- og påskeferie, som for eksempel barnekino, trylleshow, barne- og ungdomsdiskotek, og leke- og spillavdeling

Arrangementer hos Tropicana Badeland

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.