Ofotbanen - tur til Riksgrensen

"The Arctic Train" bringer fritidsreisende og turister fra Narvik til Bjørnfjell, stasjonen ved riksgrensen mot Sverige, 514 meter over havet. Det er en strekning på 36 kilometer, og er regnet som en av Europas vakreste, med en spektakulær utsikt på høyfjellet. Turen til grensen og retur med "The Arctic Train", inklusiv togbytte, tar ca 2 timer.

 Se Ofoten og høyfjellet fra togvinduet

Narvik Havn KF / Ofotbanen

 Se Ofoten og høyfjellet fra togvinduet

Narvik Havn KF / Ofotbanen

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

"The Arctic Train" bringer fritidsreisende og turister fra Narvik til Bjørnefjell, stasjonen nærmest riksgrensen mot Sverige, 514 meter over havet. Det er en strekning på 36 kilometer, og er regnet som en av Europas vakreste, med en spektakulær utsikt på høyfjellet. Turen til grensen og retur med "The Arctic Train", inklusiv togbytte, tar ca 2 timer. Se informasjon om Ofotbanens historie, stasjoner, hva man kan oppleve langs ruten, og turtips på Skinnelangs.

I stedet for å ta toget tilbake til Narvik fra Bjørnfjell kan man også velge å sykle den historiske Rallarvegen ned til fjorden. Strekningen som "The Arctic Train" kjører er en del av Ofotbanen, en 43 kilometer lang jernbanestrekning fra Narvik havn til Kiruna. Den trafikkeres primært av lange togsett fullastet med malm fra gruvene i Kiruna til utskipningshavnen i Narvik.

Narvik - Bjørnfjell én vei / t/r:
Barn under 4 år gratis, barn (4-15 år) kr 90/130, voksen kr 360/520

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

I sommerperioden, fra midten av juni til starten på september er det avganger nesten hver dag. resten av året er det avganger 1-2 ukedager og i helgene. Se rutetabell og bestilling på selskapets nettside

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Ofotbanen - tur til Riksgrensen

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Narvik