Øyhopping med badebåten i Grimstad

Hopp fra "øy til øy" med badebåten i Grimstad, M/S Østerøy, eller bli med på en rundtur på ca 1,5 timer onsdag, fredag eller søndag. Eller bli med på en guidet tur på ca 2,5 timer i Raet nasjonalpark tirsdag eller lørdag. Alle avganger fra Torskeholmen i havnen i Grimstad.  Is og brus selges ombord

 Øyhopping i Grimstad
 Øyhopping i Grimstad
Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Hopp fra "øy til øy" med badebåten i Grimstad, M/S Østerøy, eller bli med på en rundtur på ca 1,5 timer onsdag, fredag eller søndag. Eller bli med på en guidet tur på ca 2,5 timer i Raet nasjonalpark tirsdag eller lørdag. Alle avganger fra Torskeholmen i havnen i Grimstad.  Is og brus selges ombord.

På turene til øyene kan man velge mellom å gå i land på en v øyene, eller bli med på en rundtur. Båten anløper Marivold, Store Hampholmen og Ytre Maløya/Kalvøya, i tillegg til sjøfartsmuseet på returen. Båten venter ikke ved sjøfartsmuseet, men det er kun en spasertur på ca 10 minutter til sentrum.

M/S Østerøy er en 48 fots fiskeskøyte bygget i Risør i 1960. Den ble anbefalt bevaringsverdig av Riksantikvaren og er istandsatt, vedlikeholdes og driftes av lokallaget Terje Vigen.

"Rundtur" eller "Tur til øy": Rundtur barn 0-4 år gratis, barn / ungdom (5-15 år) kr 75, voksen kr 175

Billetter kjøpes via hjemmesiden eller på Grimstad Turistkontor. Billettsalg stenges 30 minutter før avgang. Deretter kan man kjøpe billetter om bord fram til avgang (Vipps eller kontanter)

Guidet tur i Raet nasjonalpark:
Barn 0-4 år gratis, barn 5-15 år kr 100, voksen kr 250

Billetter kjøpes via hjemmesiden eller på Grimstad Turistkontor (ikke billettsalg om bord)

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

"Rundtur" eller "Tur til øy":
Hver onsdag, fredag og søndag 2/7 - 13/8. Avgang fra Torskeholmen kl 11.00 og 15.00, retur henholdsvis kl 12.30 og 16.30. Enkelte dager settes det opp avgang kl 13.00, da er det kun mulig med rundtur

Ingen forhåndsbestilling, det er bare å møte opp på kaia

Guidet tur i Raet nasjonalpark:
2/7 - 13/8: hver tirsdag og lørdag kl 11.00 og 13.30

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Øyhopping med badebåten i Grimstad

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.