Orklandbadet klatrehall

Orklandbadet driver et av Norges største klatreanlegg med eget buldrerom for barn yngre enn 13 år. Buldring er an aktivitet for alle aldre, her klatrer man i vegger opp til 4 meters høyde, uten tau, og faller ned på store tjukkaser. Rommet har "riktige" gripehåndtak for buldring, og større og mindre hull i veggen som er letter å holde fast i. Over rommet er spent et kravlenett med utgang gjennom huller i veggen i takhøyde. Lek og utfordring for barna!

Klatrehallen er 18,5 meter lang, 14 meter bred og 15 meter høy. I hallen er det fire automatiske sikrere (autobelay) så barn og voksne har mulighet for å klatre 15 meter opp uten å skulle ha med seg sikrere med brattkortkurs. Barn/ unge fra og med 13 år kan klatre alene med autobelay, for yngre barn kun under tilsyn fra voksen. Personer under 18 år må ha foresattes samtykke til å klatre i hallen.

Det er klatrevegger for alle nivåer, fra konkurransevegger til vegger for kurs- og nybegynnere. For sikring uten autobelay kreves brattkortkurs. Eget område for barn i klatrehallen hvor de kan leke mens foreldrene klatrer. Stort buldreområde primært for større barn, ungdom og voksne. Utleie av klatresko og annet utstyr.

Arrangementer hos Orklandbadet klatrehall

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.