Modern Activity Center

Senteret har vindtunnel, AR-spill, VR-simulator og klatrevegg, og har flere familiepakker. Én flyvning i vindtunnelen tilsvarer et fallskjermhopp og varer i 1 minutt. Senteret anbefaler minimum to flyvninger for å mestre teknikken. "High-Fly" er et tilleggsprodukt med instruktør. Instruktøren tar flyveren med opp imot 10 meters høyde, og varer i 30-45 sekunder. "High-Fly" blir lagt til den siste flyvningen.

AR (Augmented Reality)-spillene er interaktive installasjoner i en klatrevegg, iWall, med sensorer og kameraer som plasserer spilleren i en kunstig verden, der også kroppen må brukes! Man kan utfordre seg selv eller venner og familie, med et stort antall spill, som spenner fra leken moro til harde treningsøkter. VR (Virtual Reality) simulatorene skaper en fantasiverden for deltakerne, som beveger seg i et åpent rom og spiller mot hverandre. 6 stykker kan spille samtidig.

Aldersgrensen for å fly i vindtunnel er 5 år. Noen av programmene i VR-simulatoren kan kjøres fra 5 år. AR-spillene (klatreveggen) har ingen aldersgrense. Vektgrensen er ca 120 kg.

Arrangementer hos Modern Activity Center

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.