Modern Activity Center

Modern Activity Center på Gardermoen har vindtunnel, AR (Augmented Reality) spill i en sensorutstyrt klatrevegg, i Wall, og VR (Virtual Reality) simulatorer. Flere familiepakker.

Person med hjelm i en vertikal vindtunnel

I-Oxanep 2, CC-BY-SA-4.0, illustrasjonsbilde

Person med hjelm i en vertikal vindtunnel

I-Oxanep 2, CC-BY-SA-4.0, illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Senteret tilbyr simulerte høyteknologiske opplevelser som overgår tyngdekraften og fantasien. Fly i vindtunnel, utforsk virtuelle verdener (VR), eller delta i spill som hensetter deg til en annen virkelighet (AR). Senteret har flere familiepakker.

Hovedattraksjonene er Norges største vertikale vindtunnel med et flykammer på 4,3 meter i diameter, 5 meter høyt skuddsikkert glass og vindhastighet opp til 300 km/t. Minstealder er 5 år. Én flyvning i vindtunnelen tilsvarer et fallskjermhopp og varer i 1 minutt. Senteret anbefaler minimum to flyvninger for å mestre teknikken. "High-Fly" er et tilleggsprodukt med instruktør.

VR- (Virtual Reality) simuleringen foregår i en åpen arena eller sittende i en toseters simulator. I den åpne arenaen er det plass til seks spillere som alle har på seg avanserte hodemonterte skjermer. Man kan velge mellom flere spill som tar spillerne med inn i en fantasiverden. Toseters simulatoren foregår sittende med to joysticks og hodemonterte skjermer. Man kan velge mellom lærerike spillopplevelser for de minste til mer actionfylte spill.

AR- (Augmented Reality) spillene er interaktive installasjoner, "Exergaming", med sensorer og kameraer som plasserer spilleren i en kunstig verden. "Exergaming" betegner videospill der deltakerne bruker kroppslige bevegelser til å styre spillet. I attraksjonen iWall kan man velge mellom mange forskjellige spill, fra parkour til ski og dykking. I AR-klatreveggen er det også mange spill å velge mellom, fra klatring i forskjellige former, til labyrinter og ballspill.

Man kan utfordre seg selv eller venner og familie.

VR-simulatoren har noen spill for barn fra 5 år. AR-spillene har ingen aldersgrense. Vektgrensen er ca 120 kg.

1 person, 2 flyvninger kr 675.

Tillegg for High-Fly kr 175,
Foto og video fra vindtunnelen kr 100

Flere alternative pakkepriser for enkeltpersoner og familier, se aktivitetens nettside for info

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Tirsdag til fredag: 15:00-20:00

Lørdag og søndag: 10:00-18:00

Sommeråpent 17/6 - 9/8:

Mandag til fredag: 14:00-20:00

Lørdag og søndag: 10:00-18:00

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Modern Activity Center

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Ullensaker