Klatreverket på Bryn

Klatresenter med buldrevegger, det vil si klatring uten tau og sele over tjukkasmadrasser. 500 m2 buldreflate. Ingen erfaring er nødvendig. Anbefalt alder er fra 8-10 år, men ingen fast nedre aldersgrense. Drop-in, ingen tidsbestilling.

Buldring har elementer av sprint og akrobatikk, og er en av de mest populære måtene å klatre på, morsomt og utfordrende for små og store. Og veldig sosialt! Det er begrenset hvor høyt man kan klatre i buldreveggen, og man faller helt trygt på madrassene. Det kreves klatresko, som kan leies. Man må kjøpe billetter i nettbutikken på Klatreverkets hjemmeside for å være sikret plass. 

For dem som ønsker å lære mer er det mulig å leie trener eller begynne på kurs. Egne buldregrupper for ungdom. Voksne med barn har ansvaret for at barnet ikke løper under klatrere i buldreveggen. Det er ikke buldrerens ansvar hvis han/hun faller på noen. Støynivået skal holdes moderat og barn har ikke lov til å løpe rundt, lekeslåss på tjukkasmadrassene og lignende.

Det er målrettede buldretilbud for yngre barn på to øvrige Klatreverk-steder, Klatreverket Torshov og Klatreverket Drammen.

Arrangementer hos Klatreverket på Bryn

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.