Høyt Under Taket - Tønsberg

Høyt Under Taket - Tønsberg har klatre- og buldrehall tilpasset familier, nybegynnere og aktive klatrere. Eget buldrerom for de minste barna.

Gråfarget klatrevegg sett ovenfra, full av gripehåndtak i alle farger

Illustrasjonsbilde

Gråfarget klatrevegg sett ovenfra, full av gripehåndtak i alle farger

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Klatreparken tilbyr innendørs "oppplevelsesklatring" som er velegnet for familier, og de som bare vil klatre for "moro" skyld. Opplevelsesklatringen består av temaklatrevegger som husfasader, piratnett mm. Det er også fire "via ferrata" klatreløyper med hindre på rekke og rad som man må komme gjennom før man avslutter på bakken igjen. Klatreløypene er merket med farger og høydekrav på den som skal klatre. Oransje er enklest og har krav til minimumshøyde 80 cm, mens grønn, blå og rød løype har 140 cm som minimumshøyde.

I alle klatreområdene brukes autosikring (autobelay) som gjør det enkelt og sikkert å klatre, også høyt over bakken. Klatrere uten erfaring får en kort introduksjon i bruken av autobelay, og kan deretter klatre på egen hånd. Vektgrensen er 10 - 120 kg. Ingen forkunnskaper er nødvendige, her kan hele familien prøve seg!

Klatresenteret har også et stort buldrerom. Buldring er morsom klatring for alle aldre i vegger på maksimum 4 meters høyde. Buldring har ingen sikring, men store "tjukkaser" man faller ned på, som dekker hele gulvet. På veggene er det fargekoder ut fra vanskelighetsgrad, så alle kan finne et område tilpasset egen ferdighet, også nybegynnere. I buldrerommet er det 13 års aldergrense. For de minste barna er det et lite rom med ulike klatreaktiviteter. I barnerommet trenger ikke barna klatresele eller sikkerhetsutstyr.

For buldring og klatring gjelder at barn må være 13 år for å buldre og klatre alene. De under 13 år kan kan klatre sammen med en som er kvalifisert til å sikre. Barn under 13 år må være i følge med, og under oppsyn, av en ansvarlig voksen over 18 år i senteret. Man kan ha med eget utstyr eller leie på stedet. Det gjelder også klatresko, utesko er forbudt inne på klatresenteret.
  
Det arrangeres flere klatrekurs for barn, helt ned til 6 år, ungdom og voksne
gjennom året, og SommerCamp for barn i skolenes sommerferie.

Inngangsbillett for 2 timer eller mer kr 145, inkludert sele og sko kr 245. Familie, inkludert sele og sko, inntil 2 timer og 5 personer, kr 890. Salg av klippekort

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Mandag til torsdag: kl 12.00-22.00 (tirsdag fra kl 10.00)
Fredag: kl 12.00-20.00
Lørdag: kl 10.00-18.00
Søndag: kl 10.00-20.00

Endrede åpningstider i skoleferier og ved offentlige helligdager

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Høyt Under Taket - Tønsberg

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Tønsberg