Aktivitetstips

1 minutter lesing

"Svøm langt 2023" - kanskje helt til Nordpolen...?

Publisert
6/6/2024

«Svøm langt» er Norges Svømmeforbunds (NSF) årlige landsdekkende mosjonskampanje, og foregår i perioden 1. januar til 31. mars 2023. Hopp i vannet og vær med - hele familien! Hvordan det fungerer kan du lese her.

Hovedpremien i kampanjen er reisegavekort på 25.000 i voksenklassen og 12.00,- i barneklassen. Og hva skal dere gjøre for å bli med i trekningen?

  • Deltakere fra og med året en fyller 14 år skal svømme 10.000 meter
  • Deltakere til og med året en fyller 13 år skal svømme 2.500 meter
  • For dem som har en funksjonsnedsettelse er målet 5.000 meter for voksne og 1.500 meter for barn.
  • Skoleklasser skal svømme 2.500 meter per elev.

Det blir også kåret ukesvinnere som får hotellfrokost eller helgeopphold for to på et valgfritt Scandic hotell. Det er også noen av svømmehallene som har lokale konkurranser med egne premier, alt fra utstyr til inngangsbilletter.

Lørdag og søndag er fine dager å besøke nærmeste svømmehall, men det er selvfølgelig opp til en selv når og hvor man vil svømme i løpet av kampanjen. Skulle ikke målene nås så er alle vinnere uansett - med bedre form og bedre humør! Som «Svøm langt» arrangørene selv uttrykker det!
 
Det er gratis å delta i kampanjen, men man må betale ordinær inngangsbillett til svømmehallen. Hvert år har kampanjen ca 20.000 deltakere. Medio januar er over 50 svømmeanlegg med på kampanjen, flere vil komme, på det meste har det vært 200 anlegg som har deltatt. Man kan registrere distansen man svømmer uavhengig av om svømmehallen er påmeldt kampanjen eller ikke.

Oversikten over påmeldte anlegg, og hvor langt det svømmes i hvert enkelt, oppdateres løpende. Kampanjen har også en facebookside med annonsering av ukesvinnere mm.
 
Meld dere på, hele familien, og få noen gode opplevelser sammen i svømmehallen!