1 minutter lesing

Kom deg ut - og last ned appen!

Publisert
21/3/2024

Søndag 6. september er det "Kom deg ut" dagen, arrangert av Den Norske Turistforening (DNT). Fin anledning for hele familien til å tilbringe dagen i naturen! 180 arrangementer går av stabelen over hele landet. Mange aktiviteter for barn.
MEN: ikke alt er som tidligere "Kom deg ut" dager, det er flere, men mindre aktiviteter, som erstatter færre og større mønstringer. Også ute i naturen skal det tas koronahensyn! Derfor er det påmelding til flere av arrangementene, selv om de er gratis. Så tenker du/dere å delta, så sjekk allerede nå for arrangementer i nærheten.
Finn arrangement ved å markere søndag 6. september i begge feltene "Velg fra dato" og "Velg til dato" på arrangementssiden. Velg eventuelt også område i feltet "Velg turområder", eller skriv stedet du søker på i feltet "Finn sted". Du finner arrangementssiden her
OG: last ned barnetur appen "Kul Tur" (gratis)! 4. september lanseres en Android versjon (Google Play), iPhone versjonen (AppStore) har vært tilgjengelig siden mai. Målgruppen for DNT appen er barn i alderen 4-12 år, men hele familien kan registrere seg. Kort fortalt gir appen barna poeng for aktiviteter ute i naturen, og gjennomførte turer. Desto yngre, desto flere poeng for samme oppgaver. Poengene brukes til å bestige et virtuelt fjell i appen. Når toppen er nådd får man tilsendt en liten overraskelse fra DNTs underavdeling Barnas Turlag. Appen er veldig populær! 
God tur!