Vitenparken Campus Ås

Vitenparken er et viten- og opplevelsessenter med tilbud til barnehager og skoler, og åpent aktivitetstilbud til barn i helgene. Søndager har VitenSkolen aktivitetstilbud innenfor temaene Matglede, Grønt Skifte, Grønn koding og Grønn Viten for barn 5-15 år. Faste og temporære utstillinger om mat, bærekraft mm. Egen ParkApp for vandring i den store parken. Kafé.

Se arrangementene på Vitenparken Campus Ås.

"Se inn i det usynlige" er en fasinerende fotoutstilling i grenselandet mellom vitenskap, kunst og teknologi. "Mat for mindre" har flere installasjoner som får besøkende til å tenke over egne matvalg, og hvordan verdens matproduksjon bør foregå i framtiden. Prøv Brølepanteren, PizzaToget, ta traktorlappen, og bli en FarmHero! "Hav" beveger seg i grenselandet mellom forskning og kunst, såkalt BioKunst, som forener vitenskapelige prosesser med kunstneriske presentasjoner. En sanseopplevelse som passer for alle aldre, og som dessuten har en egen forskningsstasjon for de minste.

Vitenparken Campus Ås omgis av en stor park man kan nyte på varme dager og gå på oppdagelse i. For det siste formålet har Vitenparken utviklet en ParkApp, som kan lastes ned fra App Store eller Google Play. I appen tar anden Anton med besøkende på tur i parken for å finne zoologiske hemmeligheter, samle en koffert full av nektar for å redde bien Bianka, eller oppdage alle de spiselige plantene på Campus Ås. ParkAppen inneholder også generell informasjon om anlegget, for eksempel om kunsten i Urbygningen.

Arrangementer hos Vitenparken Campus Ås

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.