Tusenfryd

Fornøyelsesparken TusenFryd på Vinterbro kan lokke med over 30 attraksjoner, og badelandet "BadeFryd" med stort plaskebasseng og solsengområde. Hver lørdag og søndag i juli kan man møte Tusenfryds maskot Fryd, og i hele juli er det show med 2-3 forestillinger hver dag. Det er flere butikker og spisesteder, kafeer og kiosker i parken.

Attraksjonene spenner fra den ekstreme monsterkarusellen "SpinSpider" til berg- og dalbanen "Den aller minste" - for de minste. De er gradert fra intens til moderat, og de syv intense er noen reale adrenalin-"boostere", med kombinasjon av fallhøyde, fart og magesug. De moderate og rolige attraksjonene kan de fleste i familien være med til. I 2023 åpner et nytt temaområde, Dragonville, med ber-og-dalbanen "Storm", en investering til 100 millioner kroner og den første av sitt slag i Europa.

"Steampunk Hunters" er en reise i den moderate berg- og dalbanen "Western-Expressen", men med VR-briller og 3D effekter. Den virtuelle verden er synkronisert med banens bevegelser og gjør eventyrferden med masse action ekstra spennende. Anbefalt fra 9 år.

I skolenes høstferie og i helgene frem til parken stenger for sesongen er det Halloween kulisser og skremsler (15 års aldersgrense, 12 år i følge med voksen) i noen av sonene i parken, og en gresskarby (ingen aldersgrense). De fleste ordinære tilbud er åpne i resten av parken.

Parken har egen app for iPhone og Android med nyttig informasjon for besøkende. Årlig har Tusenfryd ca 500.000 besøkende, og med 750 sommeransatte er det Norges største vikararbeidsplass.

Arrangementer hos Tusenfryd

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.