Trønderhallen buldrerom og klatrevegg

I buldrerommet kan barn og unge fritt utfolde seg uten sikring og forutgående klatreerfaring. Mister de grepet faller de ned på en tykk madrass på gulvet. Klatreflaten er på ca 100m2, med over 1000 klatregrep. Buldring er kjempegøy og gir god motorisk trening.

For å klatre i den 11 meter høye klatreveggen skal det være en ansvarlig med Bratt-kort, som sørger for forsvarlig sikring av klatrerne. Veggen er 11 meter høy fra hallgulvet, og 8 meter høy fra mesaninen. Det er over 850 grep festet i veggen. Det er flere ruter med ulik vanskelighetsgrad, og det er topptaufester på noen av rutene. Når forsiden av klatreveggen er stengt på grunn av annen aktivitet i idrettshallen er det en 8 meter høy klatrevegg på baksiden, som kan benyttes. Noe klatreutstyr kan lånes gratis.

Trønderhallen omfatter en idrettshall med to fulle håndballbaner, som kan deles opp i mindre enheter for basketball, badmington m.m, og Trønderhallen bad, foruten felles kafé. Badet er en svømmehall med tre bassenger, vannsklie mm, se egen aktivitetsprofil "Trønderhallen svømmehall" på BarnasNorge.no.

Arrangementer hos Trønderhallen buldrerom og klatrevegg

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.