Trønderhallen - Levanger Arena - klatring

Klatreanlegget i Trønderhallen består av Buldrerommet og klatreveggene Nerveggen og Mellom- og Øverveggen. Buldrerommet er utformet som innsiden av en pyramide, og på gulvet ligger det en tykk madrass. Buldring krever ingen form for sikring, mister man taket faller man få meter ned på madrassen. Klatreflaten er på ca 100m2, med over 1000 klatregrep. Buldring er kjempegøy og gir god motorisk trening. Det er mulig å booke inntil fire plasser i buldreommet samtidig. Morsom familieaktivitet.

Nerveggen er ni meter høy, og Mellom- og Øverveggen seks meter høy og nesten sammenbygd i toppen. For å klatre i klatreveggene kreves at den som er ansvarlig for sikringen av klatrerne har kvalifikasjoner tilsvarende BRATT-kort. Noe klatreutstyr kan lånes gratis.

Levanger Arena er fellesbetegnelsen på fritidsparken på Moan og Trønderhallen. Trønderhallen består av svømmehall, klatreanlegg, flerbrukshall, badebutikk, og kafé. I nærheten av hallen er det fine uteområder, stier og en vakker badestrand. Fritidsparken består av kunstgress-stadion, friidrettsanlegg, sykkelvelodrom, tennisbaner, sandvolleyballbaner og friområder.

Arrangementer hos Trønderhallen - Levanger Arena - klatring

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.