Lørenskog hus

Lørenskog hus er kommunens kulturhus md et bredt antall arrangementer. Hovedscenen er Storstua med plass til 359 publikummere i amfi. Volt scene er en "black box" scene med plass til 200 stående og 100 sittende publikummere. Andre fasiliteter er fire kinosaler, flerbrukssaler og en utstillingssal.

Kulturhuset har flere forestillinger for barn og barnefamilier i løpet av året. se under Arrangementer. Mylder er barnas eget kulturprogram på Lørenskog hus. Det spenner bredt, fra nyskapende figurteater og familiedisko til klassiske barneforestillinger. Hver sommer arrangeres en Mylderfestival for barn. Forestillingene er populære og kan raskt bli utsolgt.

Arrangementer hos Lørenskog hus

10:00
22
Apr
2023

Sangstund: "Musikkmylder for de minste"

Sangstund for de minste. Kl 10.00 for 1-2 år, kl 11.00 for 3-4 år. Vi synger, danser og leker sammen med barna. Lær nye sanger og regler, og oppdag nye måter å bruke sanger og enkle instrumenter på. Det er ingen krav til prestasjon! Billetter kjøpes på forhånd.

12:00
29
Apr
2023

Familiedisko

Dans for hele familien med musikk og ekte diskolys. For alle aldre. Gratis, drop-in.

12:00
06
May
2023

Teater for barn: "Knerten og Lillebror"

Møt Lillebror og, Norges mest populære trepinne, Knerten i levende live! En eventyrlig forestilling med spenning, dramatikk og humor. Inspirert av Anne-Cath. Vestlys fortelling.