Losby besøksgård

Losby besøksgård har åpent fjøs og gårdskafe i den gamle Losbylåven. I fjøset kan man bli kjent med de vanligste norske husdyrene, som geiter, sauer, griser, høner og kaniner. Hver søndag, med unntak av juli, er det barneridning.

 Tegning av kortsiden på en rødmalt låve med hester og dyr foran

Illustrasjonsbilde

 Tegning av kortsiden på en rødmalt låve med hester og dyr foran

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Losby besøksgård har åpent fjøs og gårdskafe i den gamle Losbylåven. I fjøset kan man bli kjent med de vanligste norske husdyrene, som geiter, sauer, griser, høner og kaniner. Tørrfór til grisene kan kjøpes i kafeen. To godlynte mini-hester, Blondie og Knerten. De tilhører verdens minste hesterace og er kun 70 cm over ryggen. Ute går det alpakkaer. Gårdskafé.

Hver søndag vår og høst er det leieridning for barn 1-12 år, der barna får sitte på rundt i innhegningen, ledsaget av en voksen. Små barn må holdes av foreldrene. De som ønsker å booke en ridetur møter opp ved porten til den lille ridebanen foran kafeén. Minigolfbane om sommeren og fin akebakke om vinteren.

Det er flere aktiviteter som arrangeres på gården i løpet av året, blant annet Losbydagen, aktivitetsuker for barn i skoleferier, en populær nissemarsj og saueklipp. 1,5 km fra gården ligger Mønevann, som er ideelt for kanopadling og bading. Besøksgården har 34 kanoer til utleie, hver med to årer, to flytevester, sittekasse til barn og kanotralle.

Lei en rugekasse! Dere får en gjennomgang av det som er viktig å tenke på, varmelampe og fór. Etter om lag 21 dager skjer det noe med eggene. Kyllingene kommer selv ut eller må hjelpes litt på vei. Gården tar i mot kyllingene eller dere kan beholde dem selv. Rugekassen e ri to størrelser: 7 egg eller 20 egg.

Inngangsbillett til fjøset: barn fra og med 2 år kr 50, familie (inntil 5 personer) kr 150. Salg av klippekort

Kanoleie k 400 pr dag. Leieridning kr 40 (2 runder). Rugekasse, gjelder de 21 dagene rugingen varer, 7 egg kr 600 og 20 egg kr 900

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Tirsdag til fredag: kl 10.00-15.00
Lørdag og søndag: kl 11.00-15.00
Gårdskafeen har samme åpningstider

Endrede åpningstider rundt høytider og skoleferier. Leieridning søndag, sommer kl 12.00-14.00 og vinter kl 13.00-14.00. Stengt i juli

Stengt mandager, 1/1, 17/5, 22 - 26/12

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Losby besøksgård

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Lørenskog