Losby besøksgård

Losby besøksgård har åpent fjøs og gårdskafe i den gamle Losbylåven. I fjøset kan man bli kjent med de vanligste norske husdyrene, som geiter, sauer, griser, høner og kaniner. Tørrfór til grisene kan kjøpes i kafeen. To godlynte mini-hester, Blondie og Knerten. De tilhører verdens minste hesterace og er kun 70 cm over ryggen. Ute går det alpakkaer. Gårdskafé.

Hver søndag vår og høst er det leieridning for barn 1-12 år, der barna får sitte på rundt i innhegningen, ledsaget av en voksen. Små barn må holdes av foreldrene. De som ønsker å booke en ridetur møter opp ved porten til den lille ridebanen foran kafeén. Minigolfbane om sommeren og fin akebakke om vinteren.

Det er flere aktiviteter som arrangeres på gården i løpet av året, blant annet Losbydagen, aktivitetsuker for barn i skoleferier, en populær nissemarsj og saueklipp. 1,5 km fra gården ligger Mønevann, som er ideelt for kanopadling og bading. Besøksgården har 34 kanoer til utleie, hver med to årer, to flytevester, sittekasse til barn og kanotralle.

Lei en rugekasse! Dere får en gjennomgang av det som er viktig å tenke på, varmelampe og fór. Etter om lag 21 dager skjer det noe med eggene. Kyllingene kommer selv ut eller må hjelpes litt på vei. Gården tar i mot kyllingene eller dere kan beholde dem selv. Rugekassen e ri to størrelser: 7 egg eller 20 egg.

Arrangementer hos Losby besøksgård

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.