Sørlandsbadet

Sørlandsbadet er et badeland med inne- og uteanlegg beliggende ved sjøen innerst i Rosfjorden. Badelandet inne består av et 25 meters idrettsbasseng med stupetårn på 1, 3 og 5 meter og bølgebasseng med strømkanal. Barnebassenget er 25 cm dypt og har forskjellige leker og installasjoner, temperatur 31 grader. NM sklia på 60 meter med elektronisk tidtaking har fått navnet fordi første NM finale i vannsklie ble avholdt her i 2013. Det er også en kort droppsklie. Andre fasiliteter er et velværebasseng, boblebad og kaldkulp.

Uteanlegget er åpent fra påske til høstferien, og består av flere sklier, og et lite grunt område med en sinnrik vannattraksjon. Uteområdet ligger på Saltos badeøy, en betongøy helt i vannkanten. På øya settes det ut solstoler om sommeren. Boblebad på terrassen på platået over øya, som er åpent hele året.

Vannet i bassengene er en blanding av havvann, ferskvann og naturlig klor som bidrar til mindre irritasjon for huden. Anlegget fokuserer på opplevelser for hele familien, og tilbyr også treningssenter, spa og turløyper. Barn under 11 år må ha følge av en voksen over 18 år i bassenget.

Arrangementer hos Sørlandsbadet

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.