Nøtterøy Kulturhus

Kulturhuset har flere arrangementer for barn og barnefamilier i løpet av året. Se programmet for Nøtterøy Kulturhus. Kulturhuset er fast spillested for Riksteatret.

Nøtterøy Kulturhus er et regionalt kulturhus for midtre Vestfold, og ligger i Færder kommune. Huset har tre saler: AMFI med plass til 425 personer, Lillesalen med plass til 80 personer, som imidlertid ikke er egnet for konserter, og som brukes mest til møtevirksomhet og små arrangementer, og Klubbscenen med plass til 80-120 personer, alt etter bruksmåte, som er egnet for intimkonserter, operacafé og lignende. Egen kafé som er åpen en time før og en time etter forestillingene.

Arrangementer hos Nøtterøy Kulturhus

16:00
29
Oct
2023

Teater for barn: "Den lille muldvarpen"

Historien om den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans er blitt en kjempeboksuksess. Nå kan dere le sammen med de minste barna når stykket spilles på kulturhuset!

19:00
05
Dec
2023

Ballett: "Nøtteknekkeren"

Eventyret, danset av Kyiv Grand Ballet, passer for alle aldre, og er fylt av alle de rette eventyrmomentene med både prinser, prinsesser, magiske skapninger… og en god dose romantikk. Det danses til ferdig innspilt musikk.