Norsjø Kabelpark

Kabelparken i Norsjø Ferieland er en av verdens beste kabelbaner for wakeboard, wakeskate og vannski. Banen har fem master, og en 550 meter lang wire som kan dra hele 6 personer samtidig. Kabelbanen kan sammenlignes med et skitrekk, men på vann. I vannskitrekket kan man underveis velge å prøve små og store rails, og hoppe, eller kjøre utenom. Faller man av er det bare å svømme til land og prøve igjen.

Aldersgrensen for kabelbanen er 8 år. Redningsvest og svømmedyktighet er et krav, og våtdrakt kan leies på stedet. Hver uke i juli arrangeres Barnas kabelpark for de mindre barna kl 09.00-11.00, med lavere fart og instruktører i vannet. Påmelding senest dagen før.

Norsjø Ferieland er et campingresort sentralt beliggende i Telemark, i Akkerhaugen ved nordenden av Norsjø. Ferielandets største attraksjon er kabelparken, andre aktiviteter er klatrevegg i vannet, hoppepute, minigolf, piratsti, lekeapparater, sandvolleyball-bane og utleie av tråkkebåter og kano.

Fra Akkerhaugen går kanalbåten MS Telemarken alle dager om sommeren til Ulefoss og Lunde i Telemarkskanalen, med buss tilbake til Norsjø Ferieland, eller buss fra ferielandet til Lunde for å kjøre båt tilbake. Det er heller ikke langt fra Akkerhaugen til Bø Sommarland.

Arrangementer hos Norsjø Kabelpark

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.