Norsjø Kabelpark

Nordsjø Kabelpark har en av verdens beste kabelbaner for wakeboard, wakeskate og vannski. Banen har fem master, og en 550 meter lang wire som kan dra hele 6 personer samtidig. Andre aktiviteter er klatrevegg i vannet, hoppepute, minigolf, piratsti, lekeapparater, sandvolleyball-bane og utleie av tråkkebåter og kano.

Person på vannski trukket av en kabelbane

Illustrasjonsfoto

Person på vannski trukket av en kabelbane

Illustrasjonsfoto

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Kabelparken i Norsjø Ferieland er en av verdens beste kabelbaner for wakeboard, wakeskate og vannski. Banen har fem master, og en 550 meter lang wire som kan dra hele 6 personer samtidig. Kabelbanen kan sammenlignes med et skitrekk, men på vann. I vannskitrekket kan man underveis velge å prøve små og store rails, og hoppe, eller kjøre utenom. Faller man av er det bare å svømme til land og prøve igjen.

Aldersgrensen for kabelbanen er 8 år. Redningsvest og svømmedyktighet er et krav, og våtdrakt kan leies på stedet. Hver uke i juli arrangeres Barnas kabelpark for de mindre barna kl 09.00-11.00, med lavere fart og instruktører i vannet. Påmelding senest dagen før.

Norsjø Ferieland er et campingresort sentralt beliggende i Telemark, i Akkerhaugen ved nordenden av Norsjø. Ferielandets største attraksjon er kabelparken, andre aktiviteter er klatrevegg i vannet, hoppepute, minigolf, piratsti, lekeapparater, sandvolleyball-bane og utleie av tråkkebåter og kano.

Fra Akkerhaugen går kanalbåten MS Telemarken alle dager om sommeren til Ulefoss og Lunde i Telemarkskanalen, med buss tilbake til Norsjø Ferieland, eller buss fra ferielandet til Lunde for å kjøre båt tilbake. Det er heller ikke langt fra Akkerhaugen til Bø Sommarland.

Dagskort / 1 time / 2 timer:
8-15 år kr 390 / 200 /250
Fra og med 16 år kr 490 /250 / 350

Barnaskabel kr 300 pr person
Familiepakke (4 dagskort) kr 1450

Salg av sesongkort

Billetter kjøpes i butikken ved Kabelparken

Våtdrakt kan leies

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

1/7 - 13/8: alle dager 12:00-17:00

14/8 - 10/9: lørdag og søndag 12:00-17:00

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Norsjø Kabelpark

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.

Flere aktiviteter for barn i Midt-Telemark