Bø Sommarland

Sommerlandet er Skandinavias største vannpark. Nesten 25 aktiviteter inndelt i tre kategorier med forskjellig action-nivå. Det er "vågale", "spennende" og "snille" aktiviteter. På sommerlandets nettside er det et parkkart hvor man kan se hvor i parken aktiviteter, butikker og spisesteder er plassert. Området er stort, aktivitetene mange og barna har god utholdenhet, så beregn hele dagen i parken.

De vågale aktivitetene er riktige adrenalin-"boosters": Jettegryta, Magesuget, Half-pipe og Sentrifuga. For å ta disse aktivitetene alene skal man være fylt 10 år, veie minimum 45 kg og være over 140 cm høy. I Half-pipe, Sentrifuga og den 270 meter lange Sommarlandelva kan barn fra 6 år prøve seg sammen med en voksen. Aktivitetene i spennende-kategorien har forskjellige krav til alder, høyde og vekt. Det samme gjelder aktivitetene i snill-kategorien, men på et lavere nivå. Høyde-, vekt- og alders-krav kan man lese på sommerlandets nettsted for hver enkelt aktivitet før besøket. Aktivitetene er også tydelig merket med kravene når man besøker sommerlandet.

I juli og første uken av august er det show et par ganger om uken i Sommarland-amfiet (billetter) og barneshow to ganger om dagen alle dager i Leikelandsmanesjen (gratis). Det er tillatt å ta med mat og drikke, det er mange grøntområder med muligheter for piknik. Grilling er ikke tillatt! I øvrig har parken flere kiosker, pizza- og burgerutsalg.

Arrangementer hos Bø Sommarland

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.