Nesodden Alpinsenter - Brattbakken

Nesodden Alpinsenter - Brattbakken har to nedfarter, en for vanlig kjøring og en terrengpark med hopp og enkelte elementer. I forlengelse av bakken er det lite barneområde uten heis som er gratis å bruke. Skikurs og skiutleie. Varmestue og kiosk.

Liten jente i rød skidress og hvit hjelm på hodet på vei nedover skibakken

Illustrasjonsbilde

Liten jente i rød skidress og hvit hjelm på hodet på vei nedover skibakken

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Bakken i alpinsenteret er delt i to nedfarter, en ren alpinnedfart og en nedfart med parkelementer. En skålheis tar kjørerne til toppen. Bakken prepareres ofte og har en god standard. Utsikten fra bakken inn mot Oslo er upåklagelig!

I forlengelse av bakken er det lite barneområde uten heis som er gratis å bruke, og der man kan øve inn teknikk og lære seg grunnleggende ferdigheter. Skikurs og skiutleie. Varmestue og kiosk.

Hjelm er påbudt for alle som kjører ski i anlegget.

Det er ikke p-plasser ved bakken. Det anbefales å ta buss til Varden ved brannstasjonen. Samme sted er det nærmeste for av- og påstigning til/fra bakken med bil. Det er imidlertid ingen parkeringsmulighet og det oppfordres til å vise aktsomhet da mange biler på samme tid kan skape farlige situasjoner. Nærmeste p-mulighet er innfartsparkeringen ved senteret. Det er ca 500 meter å gå fra hovedveien til bakken.

Bakken drives på frivillig basis av Brattbakkens venner i samarbeid med Nesodden kommune.

Alpinsenteret ligger ca 55 minutter med bil fra Oslo S. Kortere med ferge fra Aker Brygge og buss fra Nesoddtangen til Varden.

Nesodden Alpinsenter -Brattbakken er ett av syv alpinanlegg nær Oslo. Se hvilke som er de andre anleggene i artikkelen "Vinteraktiviteter i Oslo og omegn - familievennlige alpinanlegg".

Dagskort kr 150
Sesongkort kr 1400

Utstyrsleie kr 100

Betaling med kort eller tæpp med mobilen. Vipps eller kontanter ikke mulig.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 17:00-21:00

Lørdag og søndag: 12:00-17:00

Vinterferien (uke 8):
Mandag: 17:00-21:00
Tirsdag til torsdag: 10.00-17:00
Fredag: 17:00-21:00
Lørdag: stengt
Søndag: 12:00-17:00

Sesongen er fra desember til mars/april, men start og slutt er helt avhengig av temperaturer, værforhold, frivillig mannskap og teknikk! Det kan også medføre at bakken må stenge i perioder i løpet av sesongen. Sjekk bakkens facebookside for løpende oppdatering

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer Nesodden Alpinsenter - Brattbakken

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.