Nesodden Alpinsenter - Brattbakken

Bakken i alpinsenteret er delt i to nedfarter, en ren alpinnedfart og en nedfart med parkelementer. En skålheis tar kjørerne til toppen. Bakken prepareres ofte og har en god standard. Utsikten fra bakken inn mot Oslo er upåklagelig!

I forlengelse av bakken er det lite barneområde uten heis som er gratis å bruke, og der man kan øve inn teknikk og lære seg grunnleggende ferdigheter. Skikurs og skiutleie. Varmestue og kiosk.

Hjelm er påbudt for alle som kjører ski i anlegget.

Det er ikke p-plasser ved bakken. Det anbefales å ta buss til Varden ved brannstasjonen. Samme sted er det nærmeste for av- og påstigning til/fra bakken med bil. Det er imidlertid ingen parkeringsmulighet og det oppfordres til å vise aktsomhet da mange biler på samme tid kan skape farlige situasjoner. Nærmeste p-mulighet er innfartsparkeringen ved senteret. Det er ca 500 meter å gå fra hovedveien til bakken.

Bakken drives på frivillig basis av Brattbakkens venner i samarbeid med Nesodden kommune.

Alpinsenteret ligger ca 55 minutter med bil fra Oslo S. Kortere med ferge fra Aker Brygge og buss fra Nesoddtangen til Varden.

Nesodden Alpinsenter -Brattbakken er ett av syv alpinanlegg nær Oslo. Se hvilke som er de andre anleggene i artikkelen "Vinteraktiviteter i Oslo og omegn - familievennlige alpinanlegg".

Arrangementer hos Nesodden Alpinsenter - Brattbakken

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.