Morgans skip

Morgans skip er verdens største bevegelige treskulptur, tre gigantiske master og et baugspryd, med rær og rigg, solid plantet på bakken, og med havet som nærmeste nabo. I rærne jobber mannskapene, formet i tre. På mørke høst- og vinterkvelder lyser mastene som om det skulle være et spøkelsesskip. Enkelte helger kafé i "Captains Cabin".

 Severdighet ved Harstad

@MorgansSkip

 Severdighet ved Harstad

@MorgansSkip

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Verdens største bevegelige treskulptur, tre gigantiske master og et baugspryd, med rær og rigg, solid plantet på bakken, og med havet som nærmeste nabo. I rærne jobber mannskapene, formet i tre. På mørke høst- og vinterkvelder lyser mastene som om det skulle være et spøkelsesskip. Enkelte helger kafé i "Captains Cabin".

Skulpturen er den svenske multikunstneren Calle Örnemarks fantasi over kaperen Henry Morgans fregatt "Oxford", som han seilte med i Karibia på 1600-tallet. Derfor kalles området som skulpturen står på, ved innseilingen til Gratangen, for "Lille Jamaica". Kunstneren skjenket flere skulpturer til området i 2013. Morgans Skip er blitt en nasjonal attraksjon og et populært utfartssted.

Et mindre overnattingssted, "Captains Cabin", med kjøkken, møterom og kafe er oppført på samme sted. Huset kan leies for overnatting, det foregår også arrangementer arrangert av stedet. For booking, gå inn på aktivitetens hjemmeside. Det annonseres på facebooksiden de helgene hvor Captains Cabin har åpen kafé på stedet.

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Naturområde, adgang hele døgnet hele året

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Morgans skip

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.