Mineralparken ved Evje

Mineralparken er en kjempestor innen- og utendørs aktivitetspark. Parken dekker et stort område med flere aktiviteter for barn, grøntområder, vannpark på 1400 m2, og en stor badestrand. Mineralutstilling med 1200 steiner og mineraler, plassert i gruvelignende omgivelser. Aktivitetsprogram hver dag i høysesong. Parken har felles p-plass med klatreparken. Kafé.

Temautstillingen "Gull av gråstein", som er en del av mineralutstillingen inne i fjellet, viser hvordan det har seg at millioner av mennesker har stein fra Evje i munnen! Utstillingen viser forvandlingen fra feltspat til tenner, en utrolig historie!  Blant aktivitetene i parken finner man en eventyrbekk, boblefotball, supersklia (8 meter høy vannsklie), lekestativ, skulpturpark, og mye mer. Parken passer for små såvel som store barn. Spillehallen er et stort rom inne i fjellet med brettspill og hodebryleker i stort format. Veldig populært - også blant voksne!

Klatreparken har to avdelinger, Junior Park for barn 4-10 år (over 100 cm), og Grand Park for voksne og barn over 140 cm.

Arrangementer hos Mineralparken ved Evje

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.