Lofoten Escape

Lofoten Escape tilbyr 3 forskjellige escape rom; "Odins øye", "Arven" og "Spillet", hver med sin unike gåte å løse. De to første egner seg for familier med barn i skolealder.

Skilt midt i bildet med EXIT lysende i rødt, mørk bakgrunn

Illustrasjonsbilde

Skilt midt i bildet med EXIT lysende i rødt, mørk bakgrunn

Illustrasjonsbilde

Det er ingen aktive kampanjer for denne aktiviteten.

Lofoten Escape tilbyr 3 forskjellige escape rom; "Odins øye", "Arven" og "Spillet", hver med sin unike gåte å løse. Det er 15 minutter introduksjon og 60 minutter spilletid. "Odins øye" populær blant familier på grunn av vikingtematikken. "Arven" egner seg likeledes for familier med barn i skolealder. Den vanskeligste utfordringen er "Spillet" som egner seg best for familier med litt større barn (fra 13-14 år).

Det finnes ingen god oversettelse på konseptet «escape room». I korthet går det ut på at en gruppe, minimum to personer, låses inn i et rom fylt med gåter som må løses innen en gitt tid, som regel 60 minutter, for å klare å slippe ut i tide. For å løse gåtene må deltakerne finne ledetråder, som i noen «escape rooms» hovedsakelig finnes gjennom dataspill-løsninger, og i andre gjennom observasjon av gjenstander i rommet og praktiske oppgaver. Løsningene kan for eksempel være å finne frem til en tallkombinasjon som åpner låsen til neste oppgave, eller tittelen på en bok som neste oppgave er gjemt i. Ved å gå fra gåte til gåte er deltakerne med i en historie, og alle «escape roms» har flere historier å velge mellom, eller utvikler nye, så deltakerne kan komme igjen flere ganger. To grupper kan spille mot hverandre eller deltakerne i en gruppe er motstandere. Hvis deltakerne står fast, kan spillstyrerne gi et hint. Familier kan ha mye moro i et escape room!

2/3/4/5/6 deltakere, pr person: kr 410/360/330/320/310

Det er ikke oppgitt prisinformasjon for denne aktiviteten.
Denne aktiviteten er Gratis

Spilletider:
Mandag til fredag: kl 16.30-19.30
Lørdag og søndag: kl 12.00-19.30

Spill må forhåndsbestilles via aktivitetens hjemmeside minst 2 timer før besøkstidspunkt

Det er ikke oppgitt åpningstider for denne aktiviteten.

Arrangementer på Lofoten Escape

Det er ingen kommende arrangementer for denne aktiviteten.