Lilleputthammer Familiepark

Familieparken er spesielt tilrettelagt for barn i alderen 0-8 år. Sentralt i parken er en miniatyr-modell av Storgata i Lillehammer anno 1930-tallet, bygd i målestokk 1:4. Alle attraksjoner er spesielt tilrettelagt for barn. Tog, biler, båter, karusell, pariserhjul, berg- og dalbane, klatretårn, hinderløp mm ute, og tegne, bygge, leke, lese, se kino mm inne. Og skøytebane om vinteren. Kafé.

Miniatyrbyen "Lilleputthammer" består av 44 forretninger, 2 hoteller og 3 kafeer. Barna kan føle seg som voksne i den lille byen, og gå inn og ut av husene. Barn over 120 cm (ca 6 år) kan kjøre alle attraksjoner alene, barn 90-120 cm trenger voksenhjelp i noen av aktivitetene, mens barn under 90 cm ( ca 2 år) kan benytte de fleste attraksjonene sammen med en voksen. I Barnas Bokby er det tusentalls brukte barnebøker og høytlesning. Om sommeren er det daglige teater- og dukketeaterforestillinger. Barnas bokby ble i 2018 kåret som en av de ti beste bokbyer i verden av den engelske avisen The Guardian.

Like ved Lilleputthammer ligger Lekeland Hafjell, som dekker 900 m2 med sklier, hinderløyper, ballbinger, spøkelsesrom mm. Hovedområdet er for barn fra 4 år, men det er egne avdelinger for barn i alderen 0-3 år og 2-4 år.

Arrangementer hos Lilleputthammer Familiepark

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.