Hafjell Bike Park

En av Europas beste sykkelparker. 19 løyper, fra grønn til svart vanskelighetsgrad, på til sammen 25 kilometer. De grønne løypene er familie- og nybegynner- vennlige. De blå løypene byr på litt flere utfordringer, men er fortsatt "innafor". De røde og svarte løypene stiller større krav til ferdigheter og passer best for øvede. Sykler og syklister fraktes med gondolbanen 586 høydemeter til Gondoltoppen på 9 minutter.

Der er det en egen barneløype som barna kan øve sykkkelferdighetene på. Det er også en "pump track" og et klatre- og lekeområde. Man kan velge en grønn eller blå løype fra Godnoltoppen og end til bunnstasjonen, eller sykle den korterer veien til Stolheisen og fortsette opp til Bike Park toppen. Derfra kan familier og nybegynnere velge en grønn eller blå løype ned til Gondoltoppen. Alternativt fortsette på tur innover fjellet.

Man kan bruke egne sykler eller leie en av de over 100 utleiesyklene for downhill med fullt beskyttelsesutstyr i Hafjell Sykkelutleie ved bunnen av Gondolheisen. Syklene bestilles online og kan hentes fra kl 09.30, og leveres innen kl 16.30, på bestillingsdagen. Anbefalt aldersgrense for downhillsykling hos sykkelutleien er 8 år, men det er opp til foresatte å vurdere barnets ferdigheter og løypevalg. De grønne løypene passer også fint for mindre barn. 

I Favn Sykkelutleie på Gondoltoppen kan man leie el-sykler og fjellsykler som kun kan brukes på fjellstier, grusveier og i de grønne løypene i sykkelparken. Syklene bestilles online og kan hentes fra kl 10.30, og leveres innen kl 16.00, på bestillingsdagen. Sykkelutleien har også barnesykler for barn i alderen 1-6 år som kan brueks på "pump tracken" og i barneparken. De kan hentes ut uten reservasjon på forhånd.

Arrangementer hos Hafjell Bike Park

Denne aktiviteten har ingen kommende arrangementer.